2777
2789
عنوان

یه دختری🤔

110 بازدید | 24 پست

سلام شب خوش منو یه راهنمایی کنید ممنون

من با یه دختری آشنا شده بودم بعد شماره و روبیکاشو پیدا کردم بهش پیام دادم نوشتم خواستین بخونین جواب ندین 

می خوند بعد یه مدت دیگه من پیام دادم چرا اینجوری می کنی من موقعیتم از تو هم بهتره میمیری اگه کسی هست تو زندگیت بگی برم 😬 دیگه بعد پیام داد رفتار شما با یه خانم درست نیست مسدودم کرد من بعد چن روز بازم بهش پیام دادم مسدودم کرد دوباره پیام دادم  گفت لطفا بهم پیام ندین ممنون فعلا نمی خوام به جز درسم درگیر چیز دیگه ای نشم بعد دیگه بازم پیام دادم 😂😂 گفتم آبجیم می گه من می تونم باهاش صحبت کنم بعد خوند مسدودم نکرد صب پاشدم دیدم مسدودم کرده خواهرم بش پیام داده بود اون گفته بود با مادرم صحبت کنین بعد شماره مادرشو فرستاده بود بعدش گفته بود من نمی خوام فعلا می خوام درسمو بخونم دیگه من هر روز تو یه ساعت مشخص آنلاین می شدمو نگاش می کردم امروز فقط دوبار آنلاین شدم الان یه سوال😂😂 اون دیروز بیوش یه قلب سفیدو یه پرنده سفید بود الان نوشته تو قشنگ ترین اتفاق زندگی منی شوهر کرداینو نوشته🤔🤔🤔

قطعا تورو نمیخاد و کسی تو زندگیشه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با این سرعت که نمتونه شوهر کنه ولی تو بی خیالششو

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
کسی بود میگفت آخه

هس

خودتو گول نزن

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مشکلی نیس واقعا مهم نیست

پس بیخیال شووو

چراشم بگو

چون ثبات اخلاقی نداره 

خودشمیگه رفتار با خانم ها رو بلد نیستی بعد خودش درست رفتار کردن رو بلد نیس

یابگه عاره یا نه

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
مشکلی نیس واقعا مهم نیست

پس اگه مهم نیسچرا پیگیری ؟

فاذ شما پسرا هم مشخص نیس