2777
2789
عنوان

همکار سواستفاده کن

130 بازدید | 11 پست

تو این سن وسال احساس میکنم نباید باهر ادمی صمیمی شد مثلا خودم از اینکه باهمکاری که احساس میکنه از همه عاقلتره و اینکه تازه هم اومده بهتره صمیمی شدم نمیدونید چقدر ناراحتم  طرف فقط به فکر سو استفاده اس از همچین ادمهایی بدم میاد من دیگه کودک نیستم حداقل ۳۷ سالمه تو استانه ۴۰ سالگی هستم طرف سرجاش نشسته هی میگه پرینت بیار یه بار چون سرپا بودم اوردم دفعه بعد گفت گفتم  خودت  بیار اومده خودش رو توجیح میکنه که اینجوری و اونجوری باهاش حرف میزنم ولی بدم میاد از سواستفاده 

دوری کن ازش

اسی لطفا اخرین تایپک منو گزارش بزن 

﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

جوابشو نده اینجور مواقع نشنیده بگیر برو ب کارت برس 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جوابشو نده اینجور مواقع نشنیده بگیر برو ب کارت برس

میدونی من احمق باهاش صمیمی شدم یه سری حرفها رو ژدم که نباید میردم نمیخوام باهاش درگیر شک اره بهترین کار بدون در گیری همینه 

میدونی من احمق باهاش صمیمی شدم یه سری حرفها رو ژدم که نباید میردم نمیخوام باهاش درگیر شک اره بهترین ...

باج نده بهش . خیلی اشنباه کردی مگه بچه ای وا

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

اتفاقا اینایی جدیدا میان سرکار اکثرا خیلی پررو هستن نه احترامی حالیشونه نه چیزی 

اونایی هم سابقشون بالاتره ک پدرکشتگی دارن با آدم

همیشه باید مواظب باشی کسی از خط قرمزت رد نشه روش زیاد نشه

محیط کار که میدون جنگه کلا!!همه دنبال زیر آب زنی هستنتمامی همکاران موجودات سمی هستن!!کج دار و مریز ب ...

تو استانه ۴۰ سالگی دلم نمیخواد کسی فکر کنه میتونه ازم سواستفاده کنه 

همین دیگهمنم تو این سنمزیاد رو ندهزیاد هم سخت نگیر،یعنی زیادم بدبین نباش

صبح روز بعدش من نمیمودم سرکار باخنده وشوخی زنگ زده میکه یع پرینت دارم برام بیارش بعد برو با خنده و شوخی