2777
2789
عنوان

تا حالا با قانون جذب به چیزی رسیدین

109 بازدید | 15 پست

واقعا چه جوری به خواسته هاتون میرسین من که هرچی بهش فکر میکنم بدتر میشه که بهتر نمیشه

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی بار فکر کردم با ی مرده طلافروشی ازدواج کن با هم تو ی خونه ای زندگی کنیم

خیلی ب اینقدر کردم 

ولی بعدش دختر همسایمون با همون مرد ازدواج کرد و رفت تو یک خونه ای ک کنار همون خونه ای ک من فکر میکردم بود.

باورتون نمیشه داشتم مدت ها دیوانه میشدم 

قانون جذب چیه ؟ جز قوانین فیزیک هست ؟

اره جز قوانین فیزیکه

به هر چیزی نیرو وارد کنی اونم به تو نیرو وارد میکنه

دقیقا به همون اندازه ای که تو نیرو وارد کردی اونم میکنه

مامان دوقلوهای شیطون👼👼🏻
قانون جذب چیه ؟ جز قوانین فیزیک هست ؟

قانون جذب مثل نیروی جاذبه زمین هست ک هر چیزیو ب خودش جذب میکنه با این تفاوت ک قانون جذب افکار مارو جذب میکنه چ منفی .چ مثبت.

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

به هر چی فکر میکنم برعکسش میشه

دقیقاً 

آره پارتنرم همونی ک میخواستم

چه خوب فقط مثبت فکر میکردی؟

شاید خیلی طول بکشه تا به چیزی که بخوای برسی

ولی بنظر من که واقعیه

خودم چند بار امتحانش کردم تقریبا جواب داد

مثلا فک کن دوس داری ازدواج کنی

یه قصه بنویس یه رمان

همین جوری ادامش بده با اونی که میخوای رفتی بیرون این حرفارو بهت زده این کارو برات کرده

از جملات منفی توی نوشتت دوری کن

مامان دوقلوهای شیطون👼👼🏻
ده سال پیش ایده‌آلم این بود که ازدواج کنم و دورکاری کنم (فریلنس) و شد، نمی‌دونم جذب حساب میشه یا نه!

چقدر خوب فکر میکنم آره چون بهش فکر کردین

شاید خیلی طول بکشه تا به چیزی که بخوای برسیولی بنظر من که واقعیهخودم چند بار امتحانش کردم تقریبا جوا ...

چقدر زیبا،شما نتیجه گرفتین ؟