2777
2789
عنوان

شما اگر شوهرتون فیلم بد ببینه چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 80 پست
تو هم مجردیهم میبینیهم با خودش میبینیهم خونش حلاله؟؟؟بالاخره به چه سازت برقصیم؟؟؟

متاهلم اولش سوال بدمتوجه شدم فک کردم گف فیلمه شوهرشو دیده.....

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره چی ببینه و چقد ببینه و با چه هدفی ببینهولی در کل ما هیچ کدوممون اهل دیدنش نیستیمبیشتر واس ...

دوماهی یکبار دیده گاهی ماهی یکبار 

و میگه وسوسه شدم 

و الان شرمنده شد و معذرت خواهی و قیلتر شکنشم پاک کرد قسم‌خورد نمی بینه الان من حس خوبی ندارم بهش

من تو مرحله ملایمت بهش گفتم قسم خورد نمی بینه فیل تر شکنشم پاک کرد ولی من احساس خوبی بهش ندارم ازش ب ...

بازم برو تو گوشیش چک کن گوگل و ایناشو و یبار با ناراحتی ازش بپرس ایشالا که دیگه نمی‌بینه اگه گفت نه دیگه خودتو حساس نکن از هرچی بدت بیاد و بترسی سرت میاد 

اشکال نداره بگو لطفا دیگه وسوسه نشو هرچی میخوای ب خودم بگو

ایناش مهم نیست

من الان حس خوبی به این مرد ندارم

فکر اینکه اپن قسمت خصوصی چندین زن رو دیده واقعا حالمو بد میکنه

و بیشتر اینک من خیلی با ملایمت باهاش برخورد کردم 

ولی اگر این قضیه برعکس بود اون منو میکشت

ایناش مهم نیستمن الان حس خوبی به این مرد ندارمفکر اینکه اپن قسمت خصوصی چندین زن رو دیده واقعا حالمو ...

اصلا اینجوری ک فکر میکنی نیس 

مردها موقع رابطه فکرشون ب چیزایی ک دیدن نمیره 

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘 
بازم برو تو گوشیش چک کن گوگل و ایناشو و یبار با ناراحتی ازش بپرس ایشالا که دیگه نمی‌بینه اگه گفت نه ...

اونکه اعتمادمو از دست دادم یکسره چک میکنم یا فکرمیکنم تنهاس داره می بینه ولی دیگه میگم این ادم خیانتم میتونه بکنه وقتی تا اینجا پیش رفت 

ایناش مهم نیستمن الان حس خوبی به این مرد ندارمفکر اینکه اپن قسمت خصوصی چندین زن رو دیده واقعا حالمو ...

گوه خورد 

به قسمت خصوصی و اینام فکر نکن

اون زنا نونشون رو از اون قسمت خصوصی در میارن