2777
2789

یکی از دلایلش به خاطر ازمون ماده ۲۸ یا همون ازمون استخدامی هستش که کلی معلم بی سواد وارد اموزش وپرورش کرد🤦‍♀️🤦‍♀️

دومین دلیلش عادل نبودن معلمه ، وقتی معلم شعور ودرک کافی تو این زمینه نداره چطور انتظار داره الگوی دانش اموز باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب حالا چیکار کنم وااااای

بساز 🤦‍♀️کاری دیگه نمیتونی بکنی 

ولی میتونی به معاونین یا مدیر گزارش بدید وحتما بگیدکه واسمتون رو پیش معلم نیاره 

تنها اونا میتونن جلوشو بگیرن چون مدیر ومعاون باید به معلم امتیاز بده هر سال ،براهمین معلم باید حرفشونو گوش بده پس حتما بهش بگو تا جلوشو بگیره حق بقیه بچه هارو نخوره 

یکی از دلایلش به خاطر ازمون ماده ۲۸ یا همون ازمون استخدامی هستش که کلی معلم بی سواد وارد اموزش وپرور ...

اینقدر یطرفه به قاضی نرید و خودتون رو مدیون نکنید لطفا خیلی‌هاشون از بهترین دانشگاه های کشور دکترا دارن و خیلی عملشون بالاتر از دانشجوهای فرهنگیان.پسر خودم معلمش عالیه

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭
بساز 🤦‍♀️کاری دیگه نمیتونی بکنی ولی میتونی به معاونین یا مدیر گزارش بدید وحتما بگیدکه واسمتون رو پی ...

همیشهههه پشت ما رو خالی میکنن 

واقعا خسته شدم نمره الکی الکی 

اصلا تمرین ریاضی مال دانش آموزه بیاد پاس تخته نمره بگیره خودش حل میکنه بلکه درسشو ببره جلو زودتر تموم شه

بعدشم میری پای تخته مگیه ۲ بار بیای پای تخته ۲۵ صدم واقعا که

اینقدر یطرفه به قاضی نرید و خودتون رو مدیون نکنید لطفا خیلی‌هاشون از بهترین دانشگاه های کشور دکترا د ...

عزیزم گفتم یکی از دلایلش، نگفتم هر کسی که از راه ازمون استخدامی رفته بده که؟🤦‍♀️

متاسفانه ۷۰ درصد کساییی که از راه ازمون استخدامی رفتن به دلیل اینکه بیشترشون خونه دار بودن وبا مدارک غیر مرتبط وارد شدن مثل حسابداری وکشاورزی و.... وسابقه تدریس وتجربه کافی نداشتن باعث اینجور مشکلات میشن

ازمون ماده ۲۸ باید برای معلمان غیر انتفاعی پیشدبستانی وغیر رسمی برگزار بشه وقتی ملاکشون فقط ازمون ماده ۲۸ وبار علمی  هستش چون هر کی با چند ماه خوندن راحت می تونه قبول بشه اگر درست وحسابی بخونه براهمین چون تجربه نداره همچین مشکلاتی به بار میاره 

ضمنا مادر منم از راه ماده ۲۸اومد ولی نه از راه مدرک غیر مرتبط وبدون سابقه 

معلمی هرشعلی نیس که هر کی با هر مدرکی وهر سابقه ای وارد بشه 

همیشهههه پشت ما رو خالی میکنن واقعا خسته شدم نمره الکی الکی اصلا تمرین ریاضی مال دانش آموزه بیاد پاس ...

اون دیگه روش کاریشه عزیزم 

منم ایشونو نمیشناسم ببینم کارشون درسته یا نه 

ولی اگر کوتاهی کردن حتنا به معاونین یا مدیر بگو حداقل به مدیر حتما بگو