2777
2789
عنوان

شوهرم جلو خواهرش منو سبک کرد و خواهرش خندید

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 79 پست
بعدم بحث سفر شد شوهرم گفت ۵ تایی با خانوادش با یه ماشین بریم سفر گفتم ن اخه من راحت نیستم ۵ نفر تو ی ...

بستگی به بیان کردن خواستت داره ،اگه سیاست داشتی و یکم حرفاتو عاشقانه تر میکردی ،خوشش میومد و شاید میگفت دو ماشینی برید ،شایدم اونقد گیر دادی بهش ک حساسش کردی ،،

همش دروغ بود عزیزم همش

.ابن پسر رو خانواده اش حساس هست و شخصیت وابسته ای داره اگر می خوای بمونی باهاش باید یاد بگیری که چه کنی چی بگی چی نگی

اولا به هیچ وجه جلو خانواده اش بحث نکن هر چی گفت بگو‌ اوکی من مشکلی ندارم 

الان حرف سفر شده چرا زودی برداشتی گفتی نه من نمی تونم

بگو باشه و بعد هم کلی تعریف کن چه ایده ی خوبی جمعی خوش میگذره 

بعد که آب از آسیاب افتاد مثلا بگو وای چقدر خوب میشد ی سفر دوتایی بریم صفا کنیم عشق کنیم و...

به همین ترتیب برای مسایل دیگه 

سعی کن کلا واکنش تند و عجولانه ندی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به بیان کردن خواستت داره ،اگه سیاست داشتی و یکم حرفاتو عاشقانه تر میکردی ،خوشش میومد و شاید می ...

نه به خدا گفتم من برا نشستن راحت نیستم و اگر مشکل رانندگیت هست ک تنهایی من هستم (چون من تو جاده رانندگی کردم اسنو گفتم ) 

بعد جلو مادرش گفت نیا ما میریم 

بعد خودش فهمید دلخور شدم و اشتباه کرذه اومد معذرت خداهی اما من انقدر ناراحت بودم ازش ک دلم نمیخاد نگاهش کنم 

بستگی به بیان کردن خواستت داره ،اگه سیاست داشتی و یکم حرفاتو عاشقانه تر میکردی ،خوشش میومد و شاید می ...

نه ظاهرا اوضاع شوهرش داغونتر از این حرفاست ک بشع با سیاست زنانه حلش کرد

اسی میگه بهش فحش میده مداوم و توهین میکنه!!

.ابن پسر رو خانواده اش حساس هست و شخصیت وابسته ای داره اگر می خوای بمونی باهاش باید یاد بگیری که چه ...

عزیز بحث سفر دوتایی نبود میگقت باید با مادرو خواهرم بشینی عصب و هممون با یه ماشین منم گفتم برا نشستن راحت نیستم اصلا ولی دوس دارم باهاشون بریم سفر 

شوهرم قصابه فوقالعاده ادم خود خواهیه تو یه خانواده مرد سالار بزرگ شده اما ۲۵ سالشه منم ۲۳

والا چی بگم

ب نظر سطح تربیت بالایی نداره!!

محیط کارشم محیط نسبتا خشنیه و شخصیتش بد شکل گرفته!!

ولی با اینهمه عجله نکن،سعی کن ببریش پیش مشاور

اگع تݝییری تو رفتارش ایجاد نشد اونموقع باید تصمیم جدی بگیری

شوهرت علاوه بر احمق بودن بی‌شعور هم هس ..

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
نه به خدا گفتم من برا نشستن راحت نیستم و اگر مشکل رانندگیت هست ک تنهایی من هستم (چون من تو جاده رانن ...

عزیزم سعی کن یمدت درمورد خانوادش نظر ندی ،و اگه شد برید مشاوره و‌تایم بیشتری بیرون ببرید و تنهاباشید

نه ظاهرا اوضاع شوهرش داغونتر از این حرفاست ک بشع با سیاست زنانه حلش کرداسی میگه بهش فحش میده مداوم و ...

سر خانوادش همش کوچیکم میکنه حتی بهم میگ برو طلاقتو بگیر اگ نمیتونی با من باشی براش هیچی مهم نیست فرداش پشیمون میشه میگ ببخشید ولی چطور ببخشمش وقتی انقدر کوچیکم کرده و ناراحتم 

شوهرم قصابه فوقالعاده ادم خود خواهیه تو یه خانواده مرد سالار بزرگ شده اما ۲۵ سالشه منم ۲۳

وی وی انقد از این کلمه مرد سالاری بدم میاد 

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀