سلام خانما کسی بوده رژیم گرفته باشه مراحلشو میشه توضیح بدید ماه اقدام دکتر میگه سونو بدید برای فولیکول یا ن من این ماه از طریق تب سنج و کیت گفته فقط بدونیم تخمکگذاری کیه
الان میخوام بدونم ماه اقدام سونو میگ انجام بدید یا امپول بزنیم یا ن میشه مراحلشو توضیح بدید ممنون
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وا چه ربطی داره من دوست داشتم اگه خدا بخواد با کمک رژیم پسر بشه ولی اگه نشدم مهم نیست سالم باشه
قلیایی کن فقط شوهرتم گرم هر چیزی قلیایی هست بخور بزن تو نت اصلا اسیدی نخور مثلا فلفل دلمه خرما آب هویج و هویج خیلی قلیایی هست شوهرتم گرم خرما کنجد آناناس نارگیل موز ببین فلفل سیاه نکوبیده و غذاها رو پرنمک بخورین نزدیک تخمک گذاری فلوکونازول چندبار بخور از داروخانه لگیر شوهرت جنسینگ و گرده نخل و گرده گل از عطاری بکوب و خرما بزنه توش بخوره و ۷ روز ارتباط نداشته باشین تا منی جمع بشه روز تخمک گذاری رابطه بعد ۷ روز
بله برای پسربه من گفته فلف سیاه عرق کاسنی بخور توت فرنگی اناناس موز ارده شیره سوپ بلدرچین اینا مکملم ...
اره منم همینارو میخورم به اضافه خرمای فراوون به شوهرمم مرتب چای دارچین نبات و حلوا میدم فلفل قرمز و پودر زنجبیل هم زیاد میخوریم مکمل خودم پرگناکر خوردم همین