2777
2789
عنوان

شوهرم ب مادرش پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 84 پست

من راضی نیستم اینجوری چون پدرهمسرم خودش اندازه دستشون ب دهنشون میرسه دارن و آنقدر خسیس ک مهمونی نمی‌ده من شاید تو کل سال ده بار برم خونش می‌دونم ک پول داره هیچوقتم دست ما تو روزای بد زندگی و نداری نگرفته پس توقع نباید بکنه و اگر بفهمم همسرم میده واقعا دعوای اساسی میکنم شایدم کارم ب ط برسه چون خیلی زورم میاد

باید از حقوق شوهرش ویارانه و اینا استفاده کنه و خودش یک کاری دست و پا کنه سه تومن با شرایط شما زیاده ...

آخه خودش جوون ولی کار نمیکنه میگه صبح بیدار بشم اذیت میشم سرم درد میکنه.  خب بخدا منم چشام سرم میگرن دارم و چشام ضعیف شده درد میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شما چرا اینقدر به خودت سختی میدی که چشات دکتر لازم بشه؟کمتر کار کن،از اون ور پول شوهرت واسه خونتو ...

همین دیگ. بخشید خریت از من گفتم کار کنم یکم جم جور کنیم تا عید میخام برم دیگ نه  چون قول دادم ب صاب کار ک تا عید هسم اونج نیز نگرفته

استارترشما وظیفه نداری درآمدت رو خرج خونه کنی درآمد شما واسه خودته بذار همسرت کل مخارج زندگی بیفته گ ...

خودم کردم دیگ گفتم کار کنم ک جم جور کنیم اینم داد مادرش والا  بعضی مردا لیاقت ندارن

ماهم اول زندگی شوهرم چون پول نداشت عروسی نگرفتیم و تمام وسایل رو پدرم خرید،مادر شوهرم نزاشت خونه خوب ...

وای چی کشیدی بخدا ادج از حرص پیر میشه ولی من ندم سرکار آدم میشه دیگ مولی نداره ک بده

اگه در آمدش خوبه و خانوادشم سو استفاده گر نیستن چه اشکال داره شوهر ادم به خانواده اش کمک مالی کنه و ...

قدرررر دان ک اصلن نیس اصلن ینی از دسش نمیاد وگرنه از اون مادر شوهراس

بهتره سیاست به خرج بدی شوهرتو راضی کن کاری برای مادرش جفت و جور کنه مثلا سرمایه ای براش جور کنه کار ...

ایده خوبیه ولی ی قرونم نداریم ک کار راه بندازیم  هیچی نداریم داشتیم پول پیش زیاد می‌دادیم. تازه این سختش از جاش بلن شه وگرنه کار هس تازه شوهرم میگه مادرم خسته میشه سرکار بره

قزص وام اینا هیچی نداره فقط گرایه خونش اونم ی تومن چون پول میش زیاد داده

نرو سرکار .

برو بگو قراره بچه بیارم .خسته میشم ضرر داره .تو پولت برامون کافیه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

شما پولتو چی میکنی خرج زندگی میکنی؟

پولتو برای این زندگی خرج کردن حرومه 

به خودت برس خودت مهم تری

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠