2777
2789

فردا نوبت عمل پسرمه با لیزر لوزه ها شو برمیدارن...میخوام بدونم چندروز طول میکشه تا راحت بتونه غذا بخوره وبه حالت عادی برگرده و چه چیزهایی باید بهش بدم تواین مدت..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تا هفته اول فقط بستنی و سوپ ابکیییی

غذای سفت بهش بدی گوشش کر میشه.

دکترش برا یکماه برنامه میده ک باید رعایت بشه

طفلک خیلی خون ازشون میره😔خوب تقویتش کنید

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

من هنوز عمل نکردم میترسم اما اینبار دکتر دعوام کرد 

می‌خوام تابستون که مدارس تغطیله انجام بدم

اما دختر برادرم برج 6امسال عمل کرد

2هفته پرهیز داشت 

الهم عجل لولیک الفرج

خودم عمل کردم 

یک هفته عزیزم . چیزهای ترش اصلاااا نده 

ماست و بستنی زیاد بده سوپ رو بزار سرد بشه بده بیشتر چیزای آبکی بده بخوره آب سرد نده بهش چیزهای شیرین بخوره آبمیوه بگیر براش (ترش نباشه چون گلوش رو میسوزونه) نگران هم نباش 🌸 بسلامتی زود خوب بشن پسرتون 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

تا ۱۰ روز فقط باید بستنی بخوره تا زخم گلوش خوب بشه

من دخترم کلاس سوم بود لوزشو عمل کردم..خیلی سرماخورده میشد...تو خواب هم خرو پف میکرد...الان۱۶ سالشه...الان خدارو شکر به ندرت سرما میخوره....دیگه خروپف هم نمیکنه

نگران نباش ..عملش خیلی ساده هستش...ی روزه هم مرخص میشه

۵سالشه

دو روزه خوب میشه....دخترم دو روزه خوب شد...‌اون روز یه دختر دیگه بود لوزه عمل کرده بود...از اتاق عمل اومد بیرون برنج خورده بود انگار نه انگار عمل کرده بود

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️