2777
2789
اره خیلی تو چشم طرف نگاهم نمیکنم):قشنگ طرف میفهمه من حالم بده

واسه همینه 

چون خودتو به کسی نمیگیری و منزوی هستی کسیم تمایل به ارتباط نداره باهات عزیزم

رو اعتماد به نفست کار کن

تو خونه با ادمای خیالی حرف بزن و سوال جواب کن و تو ذهنت کلماتو بساز

مدیتیشن کن و چاکرای گلوتو پاکسازی کن و از جملات تاکیدی مثبت استفاده کن(مثلا من دوست پیدا میکنم، به راحتی نظرمو بیان میکنم و...) 

با کسی که صمیمی هستی دعوای الکی بگیر رو فن بیانت تاثیر داره، پررو میشی😅

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خب فاکتورهای اصلی تقویت بیان رو بخام کلی بگم که بدردت بخوره اینه که دایره لغاتت رو بالا ببر کلمه جدی ...

این چیزایی که گفتید چیزی هست که میدونم باید باشه ولی نمیتونم ایجادش کنم یعنی خودم میدونم صدام بده (کمه یا زیاده وقتی تلاش میکنم کم نباشه،)در کل از بلندی صدام راضی نیستم نمیدچنم چیکارکنم 

اینم بگم موضوع و بحث جالب اصلاااااا ندارم که مخاطب دلش بخواد بشنوه

اگرم موضوعی پیدا کنم قشنگ سرهم نمیکنم جوری که باید نمیگمش

بعضیا یک موضوع بیخود رو مطرح میکنن انقدر قشنگ میگندش که ادم تااخر گوشمیده):

من صدام خشک میشه دهنم خشک میشه):

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه همینه چون خودتو به کسی نمیگیری و منزوی هستی کسیم تمایل به ارتباط نداره باهات عزیزمرو اعتماد به ...

این چاکرای گلو چی هست؟چطور اینکارو شما بلدید

حتما میرم درموردش سرش میکنم

مثلا با کسی که اشناس انقدر میخندمو شوخی میکنم

حالا ددر محیط کار که لازم دارم حرف بزنم

انگار میت هستم دهن خشک صدا خشک مسخرس اصلا

خیال هم که میگید کردم ولی همون بدبختم):

این چاکرای گلو چی هست؟چطور اینکارو شما بلدیدحتما میرم درموردش سرش میکنممثلا با کسی که اشناس انقدر می ...

چاکرای گلو وقتی انسداد داشته باشه فرد کم حرف یا پرحرف میشه

و دقیقا سر فرصت مناسب حتما راجع بهش و پاکسازیش تحقیق کن... 

غصه نخور شخصیت هرکی یه جوره

به مرور و با تمرین اوکی میشی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چاکرای گلو وقتی انسداد داشته باشه فرد کم حرف یا پرحرف میشهو دقیقا سر فرصت مناسب حتما راجع بهش و پاکس ...

غصم دلیلش این نیست که تو مهمونی و دوستا کم میارم اونا هیچی

شغلم دقیقا نیاز به حرف زدن داره مشکلم اینه

حالا منبع مشخصی هست برای این پاک کردن چاکرا یا همین نت بگردم مسیر درستی دستم میاد؟

ممنونم از اطلاعات خوبتون

البته منظور از دوست آشناها هستوگرنه من تو عمرم یک دوستم نداشتم):

راه حلش اینه که روی ذهنت کنترل داشته باشی اون هر چی میگه تو قبول نکن چون ذهن کلا دنبال مشکلات و چیز منفی هست ناخوادگاه پادکست این نقطه را گوش بده 

کلا سعی کن به افکارت بیتفاوت باشی بهشون گوش بده و رد شو به خودت چیز های خوب بگو از ذهن وراج فاصله بگیر خودت به چیز عطاری ای خوب فک کن بگو خودمو قبول دارم و...

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم