2777
2789
عنوان

چقدر کار پیدا کردن برای دانشجو سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 43 پست
ن جنوبم

آهان 

واقعا کسی رو نمی‌شناسم یا نمی‌دونم چون خودم جنوبی نیستم 🙏 ببخشید 

شما هم دانشجویی ؟

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
آره منم تجربی بودم نمی‌دونم چیکار کنم تو بلاتکلیفی گیر افتادم کاش تو شهر بودم حداقل سرکار میرفتم

من حات بودم میخوندم برای فرهنگیان چون سنت میخوره

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان واقعا کسی رو نمی‌شناسم یا نمی‌دونم چون خودم جنوبی نیستم 🙏 ببخشید شما هم دانشجویی ؟

بله امسال قبول شدم هوشبری روزانه 

ولی برای هزینه های رفت و آمد نیاز ب پول دارم🥲

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

آخه خوشم نمیاد قصدم موندن نیست

اللن دانشگاه نرفتی ؟؟ بلاگری یا یوتیوب ب اینا هم فک کن

بله امسال قبول شدم هوشبری روزانه ولی برای هزینه های رفت و آمد نیاز ب پول دارم🥲

آهان خیلیم عالی 😊 انشالله موفق باشی 

درک میکنم و میدونم که هزینه ها بالاست 

واقعا دیگه این وضع مملکت قابل تحمل نیست همه ناراضی و.... هستن 

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
آهان خیلیم عالی 😊 انشالله موفق باشی درک میکنم و میدونم که هزینه ها بالاست واقعا دیگه این وضع مملکت ...

هعییی زندگی 🥲🥲

هعییی زندگی 🥲🥲

🥲🌷

اللن دانشگاه نرفتی ؟؟ بلاگری یا یوتیوب ب اینا هم فک کن

نه کلا نه خانوادم میذارن نه خودم خوشم میاد از نمایش گذاشتن چیزی ایده هم ندارم اصلا بلاگرا همه پولدارن زندگی پر محتوای دارن من از کوه در حیاط بذارم☠️

از پس شهریه برنیومدم نرفتم دیگه 

نه کلا نه خانوادم میذارن نه خودم خوشم میاد از نمایش گذاشتن چیزی ایده هم ندارم اصلا بلاگرا همه پولدار ...

بمیرم الهی کاش میرفتی غیر انتفاعی چون شهریه اش خیلی خیلی کمه

واقعا نمی‌دونم غیر انتفاعی شهرمون چطوریه مدرکش مثل آزاد معتبره بنظرت؟

عآره معتبره حتی شنیدم بعضی مدارکشون دانشگاه دولتی میده تحقیق کن حتما درباره اش