2777
2789

مثلاً اگه خواب عجیب و تعبیردار دیدید اگه اتفاق عجیب افتاده یا شنیدید یا چیزایی مثل زندگی پس از زندگی اگه شنیدید و چیزای مثل تاپیک بانوی احساس ک آیا کسی امواتشو تو خواب دیده و از اون دنیا براش گفته  ولی تاپیک رو ترکوندن شاید بهمون کمک شه 

فقط لطفاً مسایل سیاسی و جنسی و دعوا و خلاف مذهب نگید ک تاپیک نترکه

ممنون

ی خواب دیشب راجب حاجت رواییم دیدم ولی فعلا نمیتونم تعریف کنم میگن تعریف نکن... ولی خیلیییی ذوق دارم ی صلوات برام بفرستین 🥺 لطفا دعا کنین حاجتمو بگیرم ❤️

برا امضام 💔🥺🥺🥺❤️❤️🥺

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواب دندون دیدم یکی مرد 

قشنگ ترین خوابی که دیدم خوابه حاملگیم بود اینقدر حس خوب آرامش بخش داشت دوست داشتم همیشه توی اون خواب بمونم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خواب دندون دیدم یکی مرد قشنگ ترین خوابی که دیدم خوابه حاملگیم بود اینقدر حس خوب آرامش بخش داشت دوست ...

منم خواب دندون دیدم دو روز بعدش یکی مرد

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

من خودم یکبار چند سال پیش با شوهرم دعوام شد با چشم. گریون جوری ک از خدام قطع امید کرده بودم و تو دلم گفتم ما هیچ خیری از دنیا ندیدیم خوابم برد 

خواب دیدم مردم و تو ی ساختمونیم و روح هستیم منو مامانم با تعدادی غریبه و من ناراحت بودم ک هیچ کار خیری بالاخره نکردم و عمرم تموم شد مامانم گفت پاشو میگن نمره اعمالو زدن رو دیوار گفتم مامان من ک هیچی ندارم برم چیو نگا کنم بعد خودش رفت با ذوق صدام زد گفت فلانی بیا بیا اسمتو زدن رو دیوار جز خوبها با تعجب رفتم دیدم عکس و اسمم بزرگ رو دیوار بالای اسمم عدد نود نوشته شده معنیشو نمی‌دونستم فقط بهم الهام میشد ک این یعنی خوب بعد خوشحال شدم با تعجب ک من چکار خوبی کردم مگه دیدم یه نفر داره تو راهرو از همه نوبتی اعمالشونو سوال جواب می‌کنه وقتی نوبت من شد چون اسمم تو خوبا بود اعتماد ب نفس پیدا کردم ک خوبم و دنبال چندتا کار خوب می‌گشتم ک ب اون شخص بگم چون میپرسید ک چکار خوبی کردی ولی هیچی یادم نمی‌اومد بگم من من میکردم خود اون شخص کمکم کرد چندتا مورد از خوبی هام گفت ولی یادم نموند چی بود فقط یکیش یادم مونده ک بهم گفت تو تو زندگی با شوهرت قناعت کردی خیلی خوشحال شدم ک اینا رو جز نیکی حساب کردن در حالی ک من هرکار کردم برا زندگی خودم کردم بعدش بیدار شدم و چون خواب عجیبی بود تو نی نی سایت تعریف کردم و یکی گفت اسی پولداری؟ گفتم معمولی رو ب خوب چطور؟ گفت هر عدد تو خواب ی معنی میده نود ب معنی زن مالدار بزرگ زاده هست و زدم گوگل دیدم راست میگه و بیشتر تعجب کردم چون خانواده خوبی دارم و انگار ب واسطه خیرهای مادرم منو برده بودن جز خوبان و این خواب ی جور دلگرمی بود ک خدا بهم داد ک نا امید نباش تو این زندگی اذیت شدی اون دنیایی هست و‌ذره المثقال خوبیای ک. در حق شوهر هم کردی حساب میشه