2777
2789
عنوان

به مشکل خوردم بنظرتون چکار کنم

110 بازدید | 18 پست

سلام .یه مدتیه با یا خانوم خوب آشنا شدم و قرار ازدواج کنیم خانوم ازمن 3سالی بزرگتر هست وجدا شدن باهم قرار گذاشتیم مراسم عروسی وخرج زیاد نگیریم و بریم سر زندگی ولی خانوادش با این موضوع مخالفت میکنن تو این شرایط سخت واقعا الان سخته یه مراسم گرفت قرار بود وام ازدواج وبقیه هزینه هارو صرف زندگی کنیم که نمیزارن 

کاربر آقا هستم. در لحضه زندگی کن شاید فردایی نباشد

تجدید نظر کن

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم نمیدانم چرا به نظر میاد همین شرایط آسان زندگی انگیزه تمایلات به این خانم شده. خوب فکر کن. زندگی بالا پایین زیاد داره. احتمال پشیمون شدنت خیلی زیاده و این خانم دوباره آسیب میبینه

اون خانوم که با تجربس میدونه دخالت خانواده ها هیچیو بهتر نمیکنه اصرارای بیخود فقط تلخی میاره باهاش ح ...

یه مراسم خانوادگی قرار بود بگیریم که میگن ن

حالا یه مراسم کوچیک بگیرین چه ایرادی دارهاز همون اول مثل ما با دلخوری و ناراحتی زندگی شروع نکنینشگون ...

خوب قرار بود یه مراسم خانوادگی بگیریم ولی مخالفت میکنن

پسرم نمیدانم چرا به نظر میاد همین شرایط آسان زندگی انگیزه تمایلات به این خانم شده. خوب فکر کن. زندگی ...

دختر خوبی هست و اهل حاشیه نیست ملاکارو هم درنظر گرفتم که این کارو قرار انجام بدیم

[QUOTE=362367994]کاسه داغ تر از آشن ،این سختگیری برای مراسم رو خانواده شما باید داشته باشن که بار آو ...

من مجر بودم و ازدواج قبلی نداشتم 

دختر خوبی هست و اهل حاشیه نیست ملاکارو هم درنظر گرفتم که این کارو قرار انجام بدیم

جوابی که به پست بالا دادی نظر من رو تایید می‌کنه. اینجوری نیست که همه دخترا تجملات زیاد بخوان. با آینده خودت و این خانم بازی نکن