2777
2789
عنوان

چراکسی دوسم نداره

102 بازدید | 19 پست

بچه ها شوهرخوارم بایه شیرازی ازدواج کرده از اون خانوادهان ک خیلی پول دارن بیش از حد اونوقت خواهرشواون یکی داداششو مامانشوباباشومعرفی کرده بهشون شماره خواهرشوداده ب فامیلاشون ولی منو شوهرمواصلا نه مثلا من دندونام خرابه حتی جلوییام خب واقعا پول ندارم درست کنم لباسامم زیاد نو نیستن داداششم خب معتاده دادنش کمپ اینا دلیل ابرو ریزی میشه واقعا پول دلیل ابرومیشه شما بودی داداشتون بااین وضعیت و زن داداشتون بااین وضعیتی ک گفتم پنهون میکنید

قروقاطی نوشتی خوب نفهمیدم

خدا که دوستت داره🤎 مگه فقط به لباس و پوله ؟ به ذات پاک و دل مهربونه گلم 

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قروقاطی نوشتی خوب نفهمیدمخدا که دوستت داره🤎 مگه فقط به لباس و پوله ؟ به ذات پاک و دل مهربونه گلم

نمیدونم والا چرامنوشوهرم ک داداششونه حتی بچه هامم براشون مهم نیست سال ب سال بهم ی پیام هم نمیدن  

خخخ دیوونه کاش میشد یسری حرفارو اینجا بهت بگم ولی حیف میترکی خخ

چراخب عزیزم بخدافکرم درگیره من واقعا باوجودخدا شادم ب این فک میکنم خداهمه بنده هاشودوس داره حتی من ک هیچی ندارم