2777
2789
عنوان

از وقتی اینستا اومده اعتمادبه نفس نود درصد آدمها از بین رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 46 پست

حالا منی که مدت ها پیش خودمو میکشتم که اینستا نرید و یه سری بهم میگفتن ساندیسخوری یا یه سری میگفتن بتوچه که آزادی مردم رو میخای بگیری و از این دست خزعبلات درحالیکه خودم برنامه نویسم و شغلم مرتبط با اینستا و فضای مجازی هست ولی میفهمم اینا چه سمی هستن 

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما همیشه داری چیزایی و ک بقیه دوست دارن ببینی و بهت نشون میدن و تو مقایسع میکنی

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
حالا منی که مدت ها پیش خودمو میکشتم که اینستا نرید و یه سری بهم میگفتن ساندیسخوری یا یه سری میگفتن ب ...

خودمن چندبار تاپیک زدم حمله کردن که خیلی خوبه تو بلد نیستی استفاده کنی

آخه میان تو اکسپلورر نمیشه که نبینی خودشون میان

نبابا چندین سال داشتم اگر فقط و فقط به قسمت های طنز برین همونا برات میان و اگر از بلاگرا باین همین مسخره ها میاد که مسخرشون میکنن

منکه افسردگی نمی‌گیرم فقط تلاشم بیشتر میکنم تا به چیزایی ک می‌خوام برسم

میدونستی یکی از الگوریتم های اینستاگرام دقیقا ایجاد آدم ها و احساساتی مثل شما بوده یعنی شخص از اینستا طرفداری بکنه با این بهانه که اونا بهترن خب منم تلاش میکنم بهشون برسم ...

خودمن چندبار تاپیک زدم حمله کردن که خیلی خوبه تو بلد نیستی استفاده کنی

شرکت متا سمی ترین شرکت توی این زمینه هاست و جالبه هزاران روانشناس رو استخدام کرده تا روحیات آدم ها رو دستکاری کنن

یه مستندی بود زمانی من دیدم که واقعا خوب بود نشون میداد اونا میتونن براساس رفتار شما رباتی رو بسازند که دقیقا مثل خودتون رفتار کنه چون میفهمن شخصیت شما دقیقا چیه

نبابا چندین سال داشتم اگر فقط و فقط به قسمت های طنز برین همونا برات میان و اگر از بلاگرا باین همین م ...

بخدا من هیچ بلاگری دنبال نمیکنم خوشمم نمیاد اما میاد تو اکسپلور بیشتر طنز میاد ولی اوناهم میان چون مردم نگاه میکنن برای بقیه ام میاد

بخدا من هیچ بلاگری دنبال نمیکنم خوشمم نمیاد اما میاد تو اکسپلور بیشتر طنز میاد ولی اوناهم میان چون م ...

اره عزیزم حالا نمیتونی روی خودت کار کنی از مقایسه دست برداری؟

میدونستی یکی از الگوریتم های اینستاگرام دقیقا ایجاد آدم ها و احساساتی مثل شما بوده یعنی شخص از اینست ...

مثل این هست که شما خونه پولدارتر از خودت نری فقط برای اینکه افسردگی نگیری.همونطور ک لازمه پایین تر از خودت رو ببینی گاهی لازمه بالاتر از خودت هم ببینی. جامعه همینه غیر این باشه ک دیگه نباید زندگی کرد

خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خسته م
بخدا من هیچ بلاگری دنبال نمیکنم خوشمم نمیاد اما میاد تو اکسپلور بیشتر طنز میاد ولی اوناهم میان چون م ...

اونا زرنگتر از شما هستند  بلاگر چیه هر محتوایی که در اینستا باشه دسته بندی میشه تحلیل میشه براساس نیاز به شما تو اکسپلور نشون داده میشه و مطمئن باش به تفکرات و ذهنت شکل میده