2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یه مشورت میخوام

160 بازدید | 41 پست

بچه ها من پارسال قهر بود هیچکی نیومد دنبال خودم مجبور شدم زنگ بزنمبعد5ماه شوهرم بیاد دنبالم ولی تنها اومد پدرمادرش نیومدن بعد چند روز بعد اینکه برگشتم خیلی بد رفتار میکردن باهام چون خودمم زنگ زده بودم بیان دنبالم خیلی دور برداشته بودن  یه روز با پدرشوهرم بحثمون هرچی دهنش اومد به من خانوادم گفت منم گفتم بعد بردارشوهرم اومد بیرون شروع کرد فحش دادن پدرشوهرمم حمله کرد بزنه نزاشت مادرشوهرم و همسایه ام بعد دوباره بردارشوهرم اومد گفت میزنم میکشمت... یه سری فحشا داد منم دادم تا اینکه یه دفعه ایی تهمت زد بهم یه جا تو را با یه پسر دست به دست دیدم منم چون اهل این کارا نیستم اون لحظه انقد بهم ریختم امام رضا صدا زدم هیچی نتونستم بگم بعد همسایه ام دید چطوره همه حمله کردن شوهر عوصیم امم  طرف اوناست هیچی نمیگه گفت برو خودت و خلاص کن پدرشوهرمن همونجا بیرونم کرد خلاصه زنگ زدم 110اومد فزداش رفتم شکایت چون بهم برخورد تهمتشون گفت بیاد ثابت کنه گوه خوره تهمت زده هم از دست بردارشوهرم شکایت کردم هم  پدرشوهرم هم شوهرم شوهرم که حکم جلبش و گرفتم با مامور بردنش یه روز با سند اومد بیرون از بردارشوهر پدذشوهرم تعهد گرفتم با بدبختی زجر کشیدن زیاد تو این مدتم با شوهرم زندگی میکردم طبقه بالاشون خیلی اذیتم کردن خلاصه بعد تعهد بازم برادشوهرم اذت میکنه در باز میکنه میبینه منم میگه اه سگ اومد ایفون برمیداره میبینه منم باز نمیکنه یه بار خونشون بود گفت این بی حیا سگ اینجاست من هیچی نمیگفتم ولی هی تکرار میکنه فقط اخرین بار گفتم استغفرالله همین چیزی نگفتم خیلی پرو شده الان حرص میخورم رفتم شکایت کردم تعهد گرفتم بجا اینکه اونا بترسن ادب شن من ترسبدم لال مونی گرفتم الانم میدونم پیش خودشون میگن عین سگ ازمون میترسه واقعا هم میترسم من اینجا کسی ندارم غریبم الان چون تو یه ساختمونیم هم بردارشوهر میبینم از این رفتارا میکنه نمیتونم جواب بدم داغونم بنظرتون چیکار کنم خسته شدم به قران 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جدا نمیشیاونا که حرمت نمیزارنلااقل اگه شوهرت پشتت بود میگفتم برو زندگی کنولی اینجوری فایده نداره

چبکار کنم دوتا بچه دارم دیگه تنها راهم مهرم بزارم اجرا طلاق بگیرم بنتظرت چیکار کنم

نه به قران واقعیته

میدونه فدات شم ، از شدت اتفاقات وارده به تو ، من دیوونه شدم خودت بماند ، شرایط جدا شدن ازشون نداری؟ 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

میدونه فدات شم ، از شدت اتفاقات وارده به تو ، من دیوونه شدم خودت بماند ، شرایط جدا شدن ازشون نداری؟

قربونت عزیزم 

منم داغون شدم اعصابم ضعیف شده دستام همش میلرزه وسواس فکری گرفتم ولی بچه دارم نمیدونم چیکار کنم