2777
2789

من یادمه دبیرستانی که بودم فقط بعد آرایش صورتمو با یه صابون لوکس یا عروس میشستم و تمام پوستم عالی بود.

الان تونر،آبرسان فوم شستشو،سرم میزنم تازه مارکای مطرح خارجی پوستم خیلی نابوده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تجارت های این مدلی که رسانه ها تلاش دارند بانوان رو مشغول مسایلی مثل عمل جراحی روتین پوستی آرایش های هرروزه مد روز بودن و...

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

نههه 

من دقیقا برعکس تو دبیرستانی که شدم پوستم وحشتنااک شد چون همون صابون لوکس میزدم فقط 

الان عالیه با کمترین و ارزون ترین محصولات 

اسی درست انتخاب کردن محصولاتم مهمه و زیااد روتین شلوغ نچین

سوال منم هست واقعا ولی بیشتر از همه ژنتیک و آب و هوا و تغذیه و خواب تاثیر داره به نظرم

آخه من که ژنتیکم همینه اونموقع همه تو مدرسه میگفتن تو چرا یه جوش نمیزنی ولی الان صورتم پر از جوش و لکه

نههه من دقیقا برعکس تو دبیرستانی که شدم پوستم وحشتنااک شد چون همون صابون لوکس میزدم فقط الان عالیه ب ...

چی میزنی؟

من برند کوازرکس میزنم که واقعا مطرحه و یه تونرش یه تومنه ولی هیچی به هیچی.

چی میزنی؟من برند کوازرکس میزنم که واقعا مطرحه و یه تونرش یه تومنه ولی هیچی به هیچی.

اره عزیزم میشناسم برندشو 

همین کوزارکس که میگی مثلا اون دسته از محصولاتیش که از موسین حلزون ساخته شده، میدونی چند نفر حساسیت و واکنش پوستی دادن؟ 

محصولات واقعا بساز نساز داره و به صرف گرون بودن خوب نیست 

خلاصه مهمه که چی رو با چی بزنی، کی ها بزنی، محصول بهت بسازه اصلا و ...