2777
2789
عنوان

حس میکنم تا اخر مجرد میمونم🤣

658 بازدید | 134 پست

بچه ها

من چندسال پیش همینجا تاپیک زدم

گفتم اره خواستگار زیاد دارم ولی آمادگیش ندارمو فلان

خدایی خواستگارای خوبی هم بودن

ولی رد کردم

حالا الان آمادگی دارم ولی خواستگار ندارم😂😂😂😂

خواستگار هرچی میاد چپرچلاغ🤣

خدایی مامانم راست میگف

میگف پشیمون میشی دختر تا ی وقتی خواستگار خوب داره گوش ندادم ک....

بعضی وقتا انقد دلم یار میخواد

باهاش قدم بزنم

حرف بزنم و.....

امروز از اون روزا بود😂

حالا شاید بپرسید چندسالمه ۲۴ام

از ما ک گذشت😂

شما خواستگار خوب اومد بله رو بده برو

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

چشم تو دعا کنیه خوبش  بیاد ما بله رومیدیم😂

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش یه جوری گفتی حس کردم در آستانه 80 سالگی هستی

هنوز کلی تایم داری دختر

نگران چیزهای مهم تر باش

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
چشم تو دعا کنیه خوبش بیاد ما بله رومیدیم😂

دعام اگه بگیر بود برا خودم میومد😂😂

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
پس برو با اون اقایی که تاتیک زده با ۴۵۰م تومن میخاد زن بگیره ازدواح کن 😂😁دیگه مجرد نمیمونی

ن پسری ک بیاد نی نی سایت کنسل🤣

انشالله خوشبخت میشی،فعلا یه نفر تو زندگیمه دلم میخواد ازدواح کنم شایذ اکه نبود حالا حالا به ازدواج فکر نمیکردم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

دعام اگه بگیر بود برا خودم میومد😂😂

دعا درحق یکدیگر میگیره تو برای من دعاکن من برای تو🫠😂

انشالله یه یار خوب گیرت بیاد❤️

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

داداش یه جوری گفتی حس کردم در آستانه 80 سالگی هستیهنوز کلی تایم داری دخترنگران چیزهای مهم تر باش

داداش امروز نگرانیم این بود دیگه😅

پریودم شدم هورمونا جا ب جا شده 🤣