شوهر تنبل و بی مسولیت من سرکار نمیره منم واقعا نمیرسونم شهریه پیش دبستانی و سرویس رو بدم خونمون هم جای پرت و خیلی به پیش دبستانی دوره نمیشه پیاده رفت حتی اگه یک ساعت راهو بریم برگردیم پول شهریه و خوراکی هرروزشو ندارم به پسرم عصر گفتم دیگه نرو مامان نمیرسونم خودم خونه یاد میدم گریه کرد دیگه خوراکی نمیخوام دیگه هیچی نمیخوام فقط روزی یدونه تخم مرغ بپز اونو بخورم یه لقمه هم ببرم کلاس چون اگه نرم چیزی یاد نمیگیرم دوستام با سواد میشن من نه درسام عقب نیفته...دنیا رو سرم خراب شد شرایط کار کردن برای خودمم نیست دارم دق میکنم از ناراحتی شوهر بی عرضه منم خواب بود شنید پاشد رفت ....چقدر سخته شرمنده بچه شدن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.
همین کار میکنم دیگه نمیزارم زندگی منو بچمو خراب کنه
خدا کنه پشیمون نشی و بخوای فرصت بدی همین فرصت های بیخودی دادن به آدما زندگیه خودت و بچت رو خراب میکنه یهو میبینی چند سال گذشته هم خودت داغون تر شدی هم پسرت عوض شده
کاش کاری از دستم برمیومد،،،، خودم پسرم پیش دبستانیه گاهی میاد میگه مثلا بچه ها فلان خوراکی اوردن دلم اتیش میگیره خدایا شکرت من از زیر سنگ هم شده سعی میکنم جور کنم،،، الهی رزق تون زیاد بشه
اوضاع اقتصاد اونقدر بد شده که الان مجردا و متاهل های بدون بچه هم واقعا شرایط براشون سخت شده.چه برسه ب امثال شما با همسر بیکار و اونایی ک چندتا بچه دارن🥲خدایا معجزه ای کن که آدمای درستی بیان اوضاع جامعه بهتر بشه
عزیزم شاید بتونم کمکتون کنم ...در حد چقدر لازم دارید ماهانه تا یکم اوضاع بهتر شه و اون بچه هم بتونه ...
من قبلا انلاین کار میکردم تو چک ایتول
اما اونم خراب شد و کامل بیکار
ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم :اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم که او خود را به بهایی اندک فروخته اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده،من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران... و این نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند... بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖