2777
2789
عنوان

چقدر درد ناکه شرمنده فرزند شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 142 پست

عزیزم انشاءالله مشکلات مالی رفع بشن 

ولی برای بچه ۶ ساله چرا توضیح میدید مشکل مالی دارین 

روانش واقعا آزار میبینه فکرش درگیر میمونه 

فقط میگفتی مشکلی هست تعطیل کردن یا هر چیزی 

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاغل بشه هم یه مدته دوباره بیکار میشه

یه دلیلی داره این مرتب بیکار شدنش

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
بچه درس گفته هر جور شده بزار بره واقعا اگر نره از بچه ها عقب میفته و این میشه شروع درس نخوندنش

خیلی از بچها میان اونجا گریه میکنم نمی‌خوان درس بخونن پسر منم می‌خنده می‌ره زود جاش میشینه 

همین کار میکنم دیگه نمی‌زارم زندگی منو بچمو خراب کنه

خدا کنه پشیمون نشی و بخوای فرصت بدی    همین فرصت های بیخودی دادن به آدما زندگیه خودت و بچت رو خراب میکنه    یهو میبینی چند سال گذشته هم خودت داغون تر شدی هم پسرت عوض شده      

ممنونم دل خودم که داره منفجر میشه

کاش کاری از دستم برمیومد،،،، خودم پسرم پیش دبستانیه گاهی میاد میگه مثلا بچه ها فلان خوراکی اوردن دلم اتیش میگیره خدایا شکرت من از زیر سنگ هم شده سعی میکنم جور کنم،،، الهی رزق تون زیاد بشه

اوضاع اقتصاد اونقدر بد شده که الان مجردا و متاهل های بدون بچه هم واقعا شرایط براشون سخت شده.چه برسه ب امثال شما با همسر بیکار و اونایی ک چندتا بچه دارن🥲خدایا معجزه ای کن که آدمای درستی بیان اوضاع جامعه بهتر بشه

خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خسته م
عزیزم انشاءالله مشکلات مالی رفع بشن ولی برای بچه ۶ ساله چرا توضیح میدید مشکل مالی دارین روانش واقعا ...

نه دوستاش نزدیک ماهستن میرن چهارشنبه گفتم تعطیله اونا گفته بودن تعطیل نبود خودش میبینه ندارم 

عزیزم شاید بتونم کمکتون کنم ...در حد چقدر لازم دارید ماهانه تا یکم اوضاع بهتر شه و اون بچه هم بتونه ...

من قبلا انلاین کار میکردم تو چک ایتول 

اما اونم خراب شد و کامل بیکار

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
کاش کاری از دستم برمیومد،،،، خودم پسرم پیش دبستانیه گاهی میاد میگه مثلا بچه ها فلان خوراکی اوردن دلم ...

عزیزم منم خودم با پول خودم میخرم اما گاهی نمیشه خیلیم گرونیه نمیرسونم 

خیلی برات ناراحت شدم عزیزم

والا نمیدونم چی بگم واقعا سخته آدم نداشته باشه برا بچه اونم

ی دوره بود خانم های زیادی تونسته بودن مردهای تنبل و به کار ببندن دوست داشتی به تجربیاتشان سر بزن همسرداری تنها مسیر آرامش نت بزنی میاد