2777
2789
عنوان

چقدر درد ناکه شرمنده فرزند شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 142 پست
عزیزم دلم گرفت براش😔خودمم کشیدم این روزا رو!برو با مدیر مهدش حرف بزن ببین باهات راه نمیان؟بگو شرایط ...

میدونم عزیزم من خودم کلی عقده تو بچگی موند تو دلم حالا باید حسرت های بچمو تماشا کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو . والا نمیشه که هم خونه داری کنی هم بچه داری کنی کار هم بکنی اون لم بده .شاید ترکش کنی آدم بشه

نمیشه اونم امتحان کردم رفتم اومد گوه خوری اومدم دوهفته رفت سرکار دوباره خوابید 

میدونم عزیزم من خودم کلی عقده تو بچگی موند تو دلم حالا باید حسرت های بچمو تماشا کنم

ب نظرم دنبال کار باش برو خونه پدرت اونجا بمون کارکن ب شوهرت بگو تا نری سرکار و ترک نکنی نمیام 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
مشابه منه شرایطت با دروغ اومدن جلو بعدا فهمیدم مزخرف ترین آدمی هست ک تو زندگیم دیدم ولی بخاطر بچهام ...

من بخاطر همین بچم که همه چیزو میفهمه و ترس از دست دادن منو داره موندم

ب نظرم دنبال کار باش برو خونه پدرت اونجا بمون کارکن ب شوهرت بگو تا نری سرکار و ترک نکنی نمیام

یعنی غیرت داره یعنی حرفش حرفه یا فولی که میده راسته نه بابا آنقدر دروغ هست که من میدونم

چیکار کردین اینقدر علاقه مند شدپسر من همه کاراشو میکنه اما حوصلش سر میره اونجا

خودش علاقه داره من کاری نمیکنم براش ماژیک خریدم خودم رو سنگ دیوار بهش درس یاد میدم اونم خیلی خوشحال میشه

شاغل بشه هم یه مدته دوباره بیکار میشه

اون موقع ازش سی چهل تومن بگیر دوباره بیکار شد دوباره برو

عزیزم بعضی شوهرا رو باید دوباره نشست تربیت کرد 

بچه که بزرگتر شد خرجش بیشتر شد باز میفهمه

آنقدر بغض کردم فقط منتظرم بچم بخوابه تا صبح گریه کنم بازم آروم نمیشم

تو رو خدا بچه گناه داره شوهرتو ب زور هم شده بفریت کار کنه

خودت هم اگه تونستی ترشی خیارشور سبزی خورشتی  درست کن بذار دیوار بفروش