2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تجویز کرد دوهفتع خوردم تواون دوهفتع هم عصبانیترم کرد هم تکررادرار اصلاتاثیربالعکس داش

خب همیشه شروع قرصا عوارض دارع 

معمولا هم پزشکا میگن این موضوع رو

منم هفته اول که میخوردم خیلی مضطرب بودم

نباید توقع داشته بتشید که قرص یهو تاثیر کنه

باید دوره مصرفش رو کامل کنید بعد اگر جواب نداد با مشورت پزشک درمان رو عوض کنید

من یکماه خوردم الان خیلی بهترم

خداروشکرنوروتراپیست درمانش چ شکلیع چقدطول کشید

ببین معمولا اینطوریه که نقشه مغز رو میگیرن و یک سری جلسات میری یه کلاه میذارن رو مغزت یه سری جاها رو یه جریان الکتریکی خیلی ضعیف میدن و این تاثیر مستقیم می‌ذاره

درد و اینا هم نداره 

معمولا زمانی که روان درمانی و دارو ها نتیجه نده از این روش استفاده میکنن 

من بچه بودم یادم نمیاد که چند جلسه طول کشید 

ولی یادمه صحبت کردن ودارو رو من جواب نداد

ولی من وسواس تمیزی داشتم یعنی مدام می‌شستم خودمو همه جارو تو هر بشقابی غذا نمیخوردم قاشق چنگال خودمو داشتم خیلی اذیت میشدم ولی کامل درمان شدم خداروشکر

فقط منتها هزینه هاش الان خیلی بالا رفته هر جلسه و فکر کنم بیمه هم قبول نمیکنه ولی ارزشش رو داره خصوصا که تاثیر مستقیم می‌ذاره

خدایا شکرت ...  
ببین معمولا اینطوریه که نقشه مغز رو میگیرن و یک سری جلسات میری یه کلاه میذارن رو مغزت یه سری جاها رو ...

چ اسوووون🥹باهزینش مشکل ندارم کجاباید برم برااینکار روانپزشک یاچی؟

منم قرص خوردم فایدع نداش قطکردم

چ اسوووون🥹باهزینش مشکل ندارم کجاباید برم برااینکار روانپزشک یاچی؟منم قرص خوردم فایدع نداش قطکردم

عزیزم من وقتی دارو درمانی روم جواب نداد روانپزشکم گفت بریم سراغ این درمان 

خیلی از روانشناس ها و روانپزشک ها این کار رو انجام میدن 

و کلینیک نوروفیدبک هم هست تو خیلی از شهر ها 

کدوم شهر هستی؟ توی گوگل سرچ بکن 

و قبلش حتما تحقیق کن 

چون خیلی جاها اصلا فقط دستگاه رو وصل میکنن و هیچ کاری نمیکنن و فقط پول میگیرن 

اما اگر درست انجام بدن فوق العاده موثر و دائمی هستش تاثیرش

خدایا شکرت ...  

و اینکه کلا هر روش درمانی چه دارو درمانی چه نوروتراپی رو پیش گرفتی باید استمرار داشته باشی

چون بالاتر گفتید که پزشکتون دارو داده بهتون ولی بعد دو هفته کنار گذاشتین، داروهای اعصاب و روان معمولا در هفته های اول عوارض خاص خودشونو دارن مثل بی حوصلگی اعصاب خردی و اینا طبیعیه 

نمی‌دونم چه مدت تحت درمان بودین ولی من بعد ۶ ماه که هیچ تاثیری نداشتن روم و بدتر شدن ارجاع داده شدم واسه این قضیه 

کلا هر کاری میکنی حتما برای درمان وسواست اقدام کن چون زندگی بعدش خیلی بهتر میشه، زندگی همینطوریش سخت هست و وسواس از هر نوعش سخت ترش می‌کنه. حتما به دنبال درمانش باش

خدایا شکرت ...  
عزیزم من وقتی دارو درمانی روم جواب نداد روانپزشکم گفت بریم سراغ این درمان خیلی از روانشناس ها و روان ...

من همدانم فک نکنم روانپزشک خودم اونکاروبکنه چون کلینک نیس خصوصیع چشم سرچ‌میزنم هرجابود میرم

عزیزم من وقتی دارو درمانی روم جواب نداد روانپزشکم گفت بریم سراغ این درمان خیلی از روانشناس ها و روان ...

من همدانم فک نکنم روانپزشک خودم اونکاروبکنه چون کلینک نیس خصوصیع چشم سرچ‌میزنم هرجابود میرم

و اینکه کلا هر روش درمانی چه دارو درمانی چه نوروتراپی رو پیش گرفتی باید استمرار داشته باشیچون بالاتر ...

وای ارع خیلی زندگیم سخته ها بهتربگم اصن زندگی نمیکنم ن بچه ن درس ن گردش مدام بشوربشور و گریع و اعصاب خوردی من دوهفته خوردم وحشی شدم تکررادرارم گرفتم برامن دسشویی رفتن عذابه دیگ بخام تکرر داشته باشم بدترحالمو خراب میکنه خب