2777
2789
[QUOTE=362367083]آهان به درد من نمی خوره بله آموزه هاشون تخصصی نسبت به این مسئله اس فقط عزیزم وسواس ...

مرسی از راهنمایی هاتون ولی برای من ربطی ب استرس نداره از وقتی یادم میاد وسواس قرینه دارم همه چی باید خیلی منظم و مرتب و صاف سر جاش باشه و گرنه اعصابم خورد میشه ؟

چتوبگم سقف دیوار زمین...

چجوری سقف آخه؟😁 ببخشیدا خندم گرفت

دیوار و زمین و لباسم با آب خالی میشستن

اینا وسوسه ی شیطانه. سوره ی توحید و ناس و فلق زیاد بخون.

ابلیس در جزئیاته

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری سقف آخه؟😁 ببخشیدا خندم گرفتدیوار و زمین و لباسم با آب خالی میشستناینا وسوسه ی شیطانه. سوره ی ...

خب نمتونم دسمو ب دیوار بزنم حتا نمیزارم چیزی ب دیواربخوره چون نمیش اب کشید پس کثیفع فکرشو بکن توخونم هیچی ب دیوارتکیع نمیدم حتا کمد جاروبرقی پرده

مرسی از راهنمایی هاتون ولی برای من ربطی ب استرس نداره از وقتی یادم میاد وسواس قرینه دارم همه چی باید ...

قربانت ،وسواس قرینگی دارید 

مشاوره پیش روانشناس هم رفتید ؟ 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
خب نمتونم دسمو ب دیوار بزنم حتا نمیزارم چیزی ب دیواربخوره چون نمیش اب کشید پس کثیفع فکرشو بکن توخونم ...

مثل اینکه دوستان بهت کانال درمانی معرفی کردن

ولی اگه به دین اعتقاد داری، تلاش کن این افکار و کنار بذاری

هرشب سوره ناس و فلق و توحید و آیت الکرسی بخون کف دستت فوت کن دستتو به سر و صورت و بدنت بکش ان‌شاءالله کم کم بهتر میشی

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

نه تا حالا برای درمانش اقدام نکردم ولی خب واقعا آزار دهنده شده برام از وقتی یادمه این وسواس رو داشتم

انشالله درمان میشیدعزیزم

پیش روان شناس حاذق برید گام به گام کمکتون میکنه 

برای درمان وسواس کلا هر وسواسی مشاوره با کارشناس مربوط به خودش خیلی تاثیر گذاره

الان در زمینه درمان وسواس خیلی راه کار های جدید و خوب اومده

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

دکتر مریم اردانی رو پیشنهاد میکنم ویزیت آنلاین هم دارند من خودم وسواس نجس و پاکی شدیدددد دارم 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
نظرت راجب شوک الکتریکی چیه

منفی عزیزم 

اون واسه موارد خیلی حاده و قطعا عوارض داره 

به خدا توکل باید کرد و اراده باید کرد 

هر وسواسی درمان میشه

فقط باید اراده کنه به خودش زمان بده حرف های کارشناس رو بپذیره و انجام بده 

به مرور بهتر میشه انشالله