_telli_ مدیر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5663 عنوان پاسخ دکتر روان شناس به سوال یه خانم که تو پیجش گذاشته بود | مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 23 پست اول سوال رو میذارم بعد جواب دکتر رو میذارم..به نظرم خوبه بخونید و دیدتون رو به زندگی مشترکتون عوض کنید.اسم پیج دکتر رو هم گذاشتم که اگه دوست داشتید مطالب دیگه شون رو هم بخونید. ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️ دیروز | 20:19 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
seyn عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1996 ممنون بابت اشتراک گذاری این محتوا Please leave me alone.Don't invite me!Don't call me!Don't text me!I'm
_telli_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5663 ممنون بابت اشتراک گذاری این محتوا خواهش میکنم.❤️🌹 ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
_telli_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5663 خیلی هم عالی ممنون خواهش میکنم.❤️🌹 ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
papelii عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1914 با احترام ولی موافق نیستم اینکه چون وضع مالیمون خوب نیست و درگیر کار هستیم دیگه بی خیال احترام و ارزشمندی بشیم خیلی زور داره
_telli_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5663 با احترام ولی موافق نیستم اینکه چون وضع مالیمون خوب نیست و درگیر کار هستیم دیگه بی خیال احترام و ارز ... این هم نظریه...اما به نظرم با این دید آرامش رو از خودمون میگیریم. ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
بادبادک_سفید عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 10790 با احترام ولی موافق نیستم اینکه چون وضع مالیمون خوب نیست و درگیر کار هستیم دیگه بی خیال احترام و ارز ... کی این رو گفت گفت اون حس را چون شوهرت زیاد سر کاره و نمی تونی وقت زیادی با هم بکذرونید این احساس و ارتباط را با دوستان و فامیل داشته باشهمه رو از شوهرت انتظار نداشته باش
papelii عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1914 کی این رو گفت گفت اون حس را چون شوهرت زیاد سر کاره و نمی تونی وقت زیادی با هم بکذرونید این احساس و ا ... احساسی که از دوستان و اطرافیان میگیریم از لحاظ جنس و نوع کاملا متفاوت از احساسیه که از رابطه با همسر میگیریم در نتیجه جوابگوی خلا ایجاد شده نیست
بادبادک_سفید عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 10790 احساسی که از دوستان و اطرافیان میگیریم از لحاظ جنس و نوع کاملا متفاوت از احساسیه که از رابطه با همس ... اره ولی میشه همونطور که تو متن گفت یه روز یه ساعتی رو به خودمون دو نفر اختصاص بدیم برای اینکه رابطه تازگی پیدا کنه