2777
2789

واا با مشکل دارین؟؟؟ 

🍷🫦What is meant for you will stay                               چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره.  💅🏻':)  

تو چرا آخه کاربر به ایم مهربونی

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درباره چی بود

بی ربط ترین کامنتی که میتونی بزاری این بود 😐

🍷🫦What is meant for you will stay                               چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره.  💅🏻':)  

بی ربط ترین کامنتی که میتونی بزاری این بود 😐

بعضیا مریضن گزارش میزنن منم یه تاپیک جرعت حقیقت زدم هیچ دعوا یا چیزی نبود ترکوندن

https://daigo.ir/secret/1706526649// ️زمین گرده و کارما کاربلد...//تو دنیایی ک ی روزی روح خودمم ترکم میکنه... از بقیه باید چ انتظاری داش

بعضیا مریضن گزارش میزنن منم یه تاپیک جرعت حقیقت زدم هیچ دعوا یا چیزی نبود ترکوندن

چقدر ادم نیتونه عقده ای باشه😐

نامه به فرشته ها تمام شد دیگه؟

نه هیچ وقت تموم نمیشه همه همینطور انجام میدن عزیزم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

90صفحه رفته بود جلو

90صفحه رفته بود جلو

مال منم یه نصف روز رف تو داغ ترین ها بعد دیدم ترکیده. عقده ای هستن دیگه😐

https://daigo.ir/secret/1706526649// ️زمین گرده و کارما کاربلد...//تو دنیایی ک ی روزی روح خودمم ترکم میکنه... از بقیه باید چ انتظاری داش