2777
2789
عنوان

تو خونه و ماشین توقع تون از خواستگار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 123 پست
اولش گفتم که خط قرمز همه همینه. یعنی کسی نیست بگه چون طرف پولداره اگه خیانت کنه مهم نیست. من میگم پس ...

من الان نامزدم ولی برام مهم نبود اگه نداشت هیچ وقت ام ازش نپرسیدم چی داری چی نداری به خانوادمم گفتم موقع خواستگاری حق ندارین بپرسین درمورددارایی ومهریه بگین ازاین که نپرسیده بودم تعجب کرده بود خودش گفت تونمی خوایی ازشغلم ازخونه زندگیم بپرسی چون دیدم انسان شریفیه برام مهم نبود من تازه بعدچندوقت آشنایی ونامزدی الان که می خواییم بریم سرزندگیمون فهمیدم چی داره چی نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارمند نیست. دارم داغون میشم سر ین گیر دادن های الکی

کارمندمگه چقدحقوق داره نامزده من کارمنده راه آهنه می گه نمی شه بااین حقوقا زندگی کرد درکنارش شغل آزادم داره که چندبرابرازحقوق کارمندی درآمدش بیشتره آزاد

کارمندمگه چقدحقوق داره نامزده من کارمنده راه آهنه می گه نمی شه بااین حقوقا زندگی کرد درکنارش شغل آزا ...

من خودم هیچ مشکلی با شغلش ندارم چون هم درآمدش بالاست هم خودش رئیس خودشه هر وقت بخواد تعطیل میکنه 

مادرم بیماری قلبی داره نمیتونم ریسک کنم. فقط امیدم به خداست هر چی خیره همون بشه

انشالله مادرت حالش خوب شه چراپسره تلاش نمی کنه من داداشام راضی نبودن به خاطره این که همه خانوادشویه جاتوتصادف ازدست داده بود می گفتن پسره ضربه روحی دیده این بدون افسردگی نمی شه باشه نمی تونی باهاش زندگی کنی نامزدم چندباررفته بودپیش داداشام نمی دونم چی کارکرده بود راضی شدن