2777
2789
عنوان

خریدای امروزم 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 13792 بازدید | 439 پست
کمر پا گردن چشم از کار میوفته بخدا خیلی خوبه ها مثلا آدم دیگه هر مدلی دلش خواست میدوزه اما سلامتی رو ...

اره دیگه ارزش نداره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباسا مخصوصا دومی شیک بودن مبارک باشه به دلخوش استفاده کنی شادی هاتون بی پایان باشن

مرسی عزیزم 

همچنین ❤️😘

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من شبیه اولی پالتو اُور گرفتم همین رنگ خاکستری فقط مال من یکم تیره تره ببین اینقدر میشه باهاش استایلای خوشگلی زد 

پالتوی بلند امسال هم خیلی ترنده مبارکت باشه عزیزم

ماجرای من و معشوقِ مرا پایان نیست♥️
من شبیه اولی پالتو اُور گرفتم همین رنگ خاکستری فقط مال من یکم تیره تره ببین اینقدر میشه باهاش استایل ...

مرسی عزیزم دقیقا خیلی ترند شده به نظرت با بوت مشکی ست کنم یا بوت روشن ؟ کلاه یا شال؟😅

بستگی به رنگ و مدل شلوارت داره عزیزم

اگر لگ مشکی می‌خوای بپوشی باهاش بوت بپوش

اگر شلوار واید می‌خوای بپوشی کتونی 

حتی باهاش استایل اسپرت هم میتونی بزنی با جین و یک هودی یا دورس زیرش

کلاه من زیاد دوس ندارم رنگ شالت رو با کیفت ست کن

ببین رنگ و استایلش جوریه که خیلی می‌تونی باهاش استایلای مختلف ست کنی من چندتا ایده برات فرستادم❤️

اهان چقدر شیکن این عکسایی که فرستادی 

اره با لگ میپوشم و بوت 

می‌تونم بپرسم چرا کلاه دوست نداری اخه من شک دارم تو پوشیدنش

کلاه بافتنی زیاد به نظرم شیک نیست ولی برای استایل اسپرت کلاه کپ یا همون لبه دار خیلی دوست دارم

شال خیلی شیک تره ولی بازم سلیقه‌ای هست