2777
2789

سلام به همگی 

اگه میشه لطفا بهم کمک کنید🙏🏻

من تازه 23 سالم شده و دو ماه پیش ازدواج کردم. چون شوهرم خیلی ادم خوب و تحصیل کرده ای بود پدر و مادرم خیلی زود مراسم عروسیمونو گرفتن و ماهم رفتیم سر خونه زندگیمون. 

همه چیز عالی بود و ما خیلی خوب داشتیم باهم زندگی میکردیم تا اینکه چند شب پیش، شوهرم دیر از سر کار برگشت خونه و بخاطر سخت کار کردنش خیلی خسته بود و از من درخواست رابطه کرد. 

اما من چون عادت ماهیانه بودم بهش گفتم نه شوهرمم عصبانی شد و شروع کرد سرم داد زدن بعدم از خونه رفت بیرون 

من خیلی از این رفتارش ناراحت شدم و فکر کردم تقصیر منه ولی هرچقدر بهش زنگ میزدم گوشیش خاموش بود منم بخاطر اینکه ماهیانه بودم کلی گریه کردم  

دو روز گذشت و اصلا از شوهرم خبری نبود تا اینکه مادر شوهرم زنگ زد گفت شوهرت اینجاست تو هم بیا اینجا

منم کلی ذوق کردم که میتونم برم و ازش معذرت خواهی کنم و دوباره رابطمون درست میشه

اما وقتی رفتم خونه ی مادر شوهرم ، مادر شوهرم زد زیر گوشم و بهم گفت که خیلی عروس بی لیاقتیم که شوهرم انقدر سخت کار میکنه ولی من حتی نمیتونم نیازهاشو برطرف کنم و باید از پسرش طلاق بگیرم😭

منم خیلی شوکه شدم و برای اینکه بیشتر از این جلوی خانواده شوهرم کوچیک نشم فقط از خونشون اومدم بیرون. 

حالا دوباره مادر شوهرم بهم پیام داده بنظرتون چیکار کنم؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی کن یوتوبعلی

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

نمیتونم باور کنم

دخترای امروزی رو مادر شوهر بزنه و هیچی نگه 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤

اینا رو تو خواب دیدی 😐🙄

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نمیتونم باور کنمدخترای امروزی رو مادر شوهر بزنه و هیچی نگه

همزمان گفتیم نمیتونم باور کنم 😅

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد