2777
2789
عنوان

چیکار کردید اراده و انگیزه پیدا کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 23 پست
میدونی چی مسخره است؟اینکه ادمای لعنتی چقد حالممو بد میکننولی ترما و مشکلات روحیش برای ما میمونه و خ ...

دقیقا خیلی حالم بده 

من خیلی مراعات دل آدما رو میکنم ولی هیچکس مراعات حال دل منو نکرد ، همش میگم چرا منی که انقدر درد کشیدم باید همچین کسایی بیان سر راه زندگیم که دردم بیشتر بشه

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜
به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش شما تلاش خودت رو بکن حالا در هر مسیری که میخوای بری و تمام این تلا ...

برای کسی که بال هاش شکسته دیگه توان پرواز باقی نمونده مرسی که تلاش خودتو کردی قانعم کنی ولی دیگه به هیچی امید ندارم ، واسه همین هیچ تلاشی نمیکنم 

صبح بیدار میشم گوشی دست میگیرم تا شب به گذشته فکر میکنم و تمام ، یکساله حتی کتاب نخوندم منی که انقدر عاشق کتاب بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم مشکلت دقیقا چیه وگرنه شاید بهتر میشد راهنمايي ت کنم

شکست عشقی ، شکست شغلی 

خیلی برای شغلم زحمت کشیدم حدودا سه سال ولی قدر زحماتم رو ندونستن و استعفا دادم 

خیلی چشم انتظار کسی بودم ولی دلمو شکست 

نا رفیقی دوستامم خیلی خوردم کرد 

میدونی من رسما همه چیزم رو از دست دادم یه بازنده تمام عیار هستم 

شکست عشقی ، شکست شغلی خیلی برای شغلم زحمت کشیدم حدودا سه سال ولی قدر زحماتم رو ندونستن و استعفا دادم ...

همه این ها رو من داشتم 

دقیقا همشون 

عشق که یواش یواش فراموش میشه 

شغل هم خب تلاش کن یه جا دیگه کار کن 

نارفیق و ایتها هم تجربه شده واست که دیگه اعتماد نکنی به کسی 

کسانی هم که در این شکست ها مقصر بودن عذاب میشن 

تو ماجور خواهی بود

همه این ها رو من داشتم دقیقا همشون عشق که یواش یواش فراموش میشه شغل هم خب تلاش کن یه جا دیگه کار کن ...

دیگه چجوری به کسی اعتماد کنم ؟ دیگه نمیتونم عاشق بشم بعد دوسال چشم انتظاری این حقم نبود 💔

زن بود هم تو بازار کار واقعا سخته اکثرا کارفرما ها بهت نگاه جنسی دارن ، خدا میدونه چقدر این همه سال جاهای مختلف کار کردم یا حقم رو ندادن یا بهم ظلم کردن 

از همه اینا بدتر خیلی بده آدم یه هم زبون نداشته باشه باهاش حرف بزنه ...

منی که خودم به همه امید میدادم الان نا امید مطلقم ...

میفهمم چی میگی ازدواج کن تا مجردی همین وضع هست

خیلی خوش بینی داداش خودت میدونی دختر خوب و پسر خوب کمه ، مخصوصا من یکی اصلا شرایط ازدواج ندارم

انقدر دلسرد شدم میترسم ازدواج کنم فردا بره خیانت کنه 

خیلی خوش بینی داداش خودت میدونی دختر خوب و پسر خوب کمه ، مخصوصا من یکی اصلا شرایط ازدواج ندارمانقدر ...

یه زشت چرکی بد رنگ تو صورتت بزنه چی میشه؟؟ همه میگن وای رز چقد زشته کلا صورتش زشته 

در حالیکه فقط ۲ درصد از صورتت اون جوش زشت رو پوشونده 

۹۸ درصدش تمیز و خوبه 

زشتی و پلیدی نما دارد وگرنه اینهایی که گفتی دختر و پسر بد و یا خیانتکار بسیار کمن بسیار کم 

خیانت هم زشتی و پلیدی است و نما دارد