2777
2789
عنوان

دلم نمی خواد طلاق بگیرم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 47 پست

منم دقیقا تجربه کردم 

من دیگه جوری شده بود همه جا نشستم گفتم فلانی فقط خرج خانواده ش میکنه و پول نداریم و ...

اونقدر گفتم و به گوششون رسوندم که یکم کمتر شده ولی همچنان کمک میکنه 

اشکال از شوهر خودمونه وگرنه برادرشوهرامم هستن ولی قدر پولشونو میدونن 

اموال خانواده ی شوهر اصلا معاوم نیست چی به چیه؟؟؟

پانزده ساله عروسی کردم هنوز سر در نیاوردم.

یک بار برادرشوهرم بهم گفت بیا حساب کتاب درخت ها را برام بنویس چون خاله ی شوهرم اومده بود سهمش را برداره

نشستم نوشتم فهمیدم شوهرم پنجاه میلیون تومن درخت داره(پانزده سال پیش ) به شوهرم می گفتم چه خوب اگه بفروشی می تونی ماشین بخری

شوهرم می گفت اونا فروشی نیست حیف نیست میوه اش را آدم استفاده می کنه

بعد از فوت پدرشوهرم  بهم گفتن کل اون درخت ها به خواهرشوهرام رسیده

باز چند روز پیش برادرشوهرم می گفت من سهم درخت های خاله را خریده بودم ولی الآن فروختم

هر دفعه هر جور می خوان حرف می زنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش وقتی ماشین بزرگ که دستش شوهرت روش کار میکنه مال اون بدبختا هست . خب باید بهشون پول بده ‌ . تو چقد بد ذاتی .. خب حقشون بهشون میده . شوهرت از رو ماشین بلند کنن و بندازنت از خونه بیرون . این حق عروسی مثل توهه بخدا . نفهم

راستش وقتی ماشین بزرگ که دستش شوهرت روش کار میکنه مال اون بدبختا هست . خب باید بهشون پول بده ‌ . تو ...

ماشین مال اونا نیست دو تا ماشین دارن که یکیش مال باباش که می خوان بفروشن اون یکی مال ایناست 

راستش وقتی ماشین بزرگ که دستش شوهرت روش کار میکنه مال اون بدبختا هست . خب باید بهشون پول بده ‌ . تو ...

در ضمن شما از کجا میدونی ؟ آشنایی چیزی هستی که پشت اونارو که اینقدر بد ذاتن ماشین سواری مونو هم بهمون نمیدن میگیری خیلی مشکوکی 

ماشین مال اونا نیست دو تا ماشین دارن که یکیش مال باباش که می خوان بفروشن اون یکی مال ایناست

خودت تو تاپیک های قبلی گفتی .. زیاد حرص و طمع نکن .. زندگی خودت به گاه میرع . احترام بزار و صبوری کن . مگه چقد میخان پول بگیرن از شوهرت .. خیلی خسیس هستی بخدا ‌‌ .. تو خونه اینا نشستی . ماشینشون دست شوهرته .. بعد توقع داری یه هدیه و یکمم مالیم نکنی ؟ از ادم خسیس و چشم تنگ نباش. بعد طلاقم به نفع شوهرت میشه . توام سگ نمیگره

درکت میکنم خودمم شرایط بدی دارم 

شوهرم به خاطر اینکه طلاهامو از گاو صندوق برداشتم قیامت به پا کرده و قهر کرده 

طلاهای خودم بوده چه اشکالی داره که برداشتم 

اعتماد ندارم بهش 

به نظرتون چیکار کنم

خدایا شکرت🤍
میخوام زمان بخرم که حقو بم بدن و نفقه بیشتر بهش بخوره بعد مهریه رو اجرا میذارم

من فقط می خوام آزاد شم کاش مشاور و این مسخره بازی ها نبود مهریم نمی خوام از تیکه های مادر شوهرمم خسته شدم  گیر آدمای زبون نفهم افتادم