2777
2789
عنوان

چرا خانوم متاهل خواستگار داره من ندارم کو عدالت

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 30 پست

منی که با اولین خواستگارم ازدواج کردم و مجردی هم خواستگار نداشتم از بس سگ اخلاق بودم و هستم 😂 

شوهرمم اون اوایل میگفت از بالا به همه نگاه میکنی 

خودتو میگیری اخلاقتو درست کن 🙂😑😶 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ ربطی ب خدا داره؟چرا هرچیزی میشه سریع میندازین ب گردن خداشاید استایل رفتارت مشکلی داره ک برات خواست ...

عزیزم من خودم تا سال پیش نمازم قضا نمیشد به من نگو اینارو اگه درکم نمیکنی

حالا دو تا تاپیک خالی بندی اینجا بستن تو جدی نگیر بعد پیشنهاد دوستی بوده اینا ادمدن گفتن فلان پسر از ...

نه بابا خودم دیدم خانومه گفت دخترتون رو واسه پسرم بگیرم بعد مادر دختره با خنده گفت دخترم بچه داره

منم ندارم تا حالا رنگ پسر ندیدم نمیدونم چرا بعضیا این موضوع رو دست کم میگیرن خب انسان واسه چی میاد تو این دنیا تا والاترین حس که عشق باشه رو تجربه کنه شمام اگه خلأ عاطفی داشتین اگه جوونیتون جلو چشاتون پرپر میشد میفهمیدین که چقدر کمبود بزرگیه 

والا ازدواج چیز خاصی نیست برو دنبال علاقت هیچ وقت توی خونه نمون و ببین توی چه حوزه ای استعداد و علاقه داری برو دنبالش و موفق شود بعد اون آدم های زیادی میان سمتت و این بار تویی که باید بین اون ها انتخاب کنی 

باور کن زیبایی و پول این ها همش بهانس آدم های درست و حسابی دنبال آدم های موفق می رن کسی که صرفا به دنبال زیبایی یه هول که فقط به فکر زیر شکمشه 

در کنار موفقیت به تیپ و استایلتهم می‌رسی و بهترین میشی،😘

والا ازدواج چیز خاصی نیست برو دنبال علاقت هیچ وقت توی خونه نمون و ببین توی چه حوزه ای استعداد و علاق ...

اصلا بحث ازدواج نیست بحث تحقق یک مرحله از زندگیه و تفاوت بیش از حدی که خدا گذاشته

نه بابا خودم دیدم خانومه گفت دخترتون رو واسه پسرم بگیرم بعد مادر دختره با خنده گفت دخترم بچه داره

خب اینم خواستگاری نمیشه خیلیا این حرف و میزنن از یه دختر خوششون میاد مثلا خواهر من تا حالا به نصف دخترای فامیل همین حرف و زده اما پسر خواهر من حتی حاضر نمیشه این دخترا رو نگاه کنه چه برسه بیاد خواستگاری به مادرشم همیشه میگع انقدر نرو الکی به اینو اون عروسم عروسم بگو ی