2777
2789

سلام 

حدود دوماه پیش مادر همسرم یا نامزدم یه حرفی رو به دروغ از زبون مادرم برای همسرم تعریف کرد و دروغگویی مادرش به همسرم اثبات شد ؛ چندروز قبل اون موضوع هم مادرو پدرش اومدن خونمون کلی تیکه انداختن و کنایه زدن هیچی نگفتیم ... خلاصه این مدت من دیگه نرفتم خونشون داره میشه سه ماه 

و حتی زنگ نزدم ؛ 

قبلا ماهی یکبار زنگ میزدم حالشون رو می‌پرسیدم خودشون یکبار دعوت میکردن برای شام و خودم هم دوماه یکبار برای سرزدن میرفتم .

این مدت مادرشوهر من حتی زنگ نزد دعوتم کنه ؛ دوبار زنگ زده خیلی خشک و سرد جواب دادم اونم حرفی از دعوت و از دل درآوردن و این چیزا نمیزنه فقط میگه زنک زدم حالتو بپرسم 

بعد قطع کرد و یک ساعت بعد دخترش زنگ زد که سه ماه بود زنگ نزده بود گفت حالت چطوره و اینا خیلی گرم 

بعد قطع کرد چند دقیقه بعد دوباره مادرشوهرم زنک زد گفت امشب شام بیا اینجا . گفتم دستتون درد نکنه این هفته کلا امتحان دارم وقت نمیکنم جایی برم( دانشجوعم) 

بعد دوباره چند دقیقه بعدش همون خواهر شوهرم زنگ زد گفت یک ساعت وقت داری بریم بیرون بچرخیم خوشحال میشم بیای

اینا چشون شده امروز؟ من دوماه ازم خبری نبود به هیچ حاشون نبود واقعا امروز چه خبره؟ 

خواهر شوهرم زورش میومد بریم جایی همیشه من باید بهش پیشنهاد میدادم 

مادر شوهرم چهارماه بود دعوت نکرده بود 

چیشدهههه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرو بهونه بیار دوباره بهت زخم می زنن تجربه ثابت کرده

اونو که معلومه میزنن ... نرفتم 

ولی خب تا آخر عمر نمیشه رفت الان این برام مهم نیست مهم اینه بدونم چشون شده امروز بعد چندماه

برو

این دلخوری ها رو زیاد کش ندید

قراره سال ها چشم تو چشم هم باشید، بچه دار میشین و ...

الان که خودشون اصرار دارن رابطه رو قطع نکنن شما هم یه فرصت بده

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
برواین دلخوری ها رو زیاد کش ندیدقراره سال ها چشم تو چشم هم باشید، بچه دار میشین و ...الان که خودشون ...

عزیزم مگه من بازیچه دست مردم هستم؟ اون زمانی که من محبت میکردم احترام میذاشتم و جوابش فقط بی احترامی بود رو فراموش کنم؟؟؟

کم نیست دوسال صبوری

عزیزم مگه من بازیچه دست مردم هستم؟ اون زمانی که من محبت میکردم احترام میذاشتم و جوابش فقط بی احترامی ...

این حرف رو باید زمانی بزنی که تصمیم گرفته باشی تا ابد قطع ارتباط کنین و بدونین سر حرفتون میمونین. 

شما الان نری همسرت ماه بعد خودش میره. یه مقدار صبور باش اگر تکرار شد روی قطع رابطه فکر کن

همیشه وقت برای قهر و کات وجود داره.

وقتی خودشون دعوت میکنن یعنی قبول دارن اشتباه کردن

دیگه خودتون میدونین

این حرف رو باید زمانی بزنی که تصمیم گرفته باشی تا ابد قطع ارتباط کنین و بدونین سر حرفتون میمونین. شم ...

عزیزم ما عقد هستیم

همسرم خودش دلش از خانوادش خونه ... جلوی پدر من نمیتونه سر بلند کنه از خجالت بخاطر رفتارهای خانوادش 

عزیزم ما عقد هستیمهمسرم خودش دلش از خانوادش خونه ... جلوی پدر من نمیتونه سر بلند کنه از خجالت بخاطر ...

چی‌بگم

شما که حرف حرف خودته قشنگم🙃

من از روی تجربه دارم میگم بهتون

چی‌بگمشما که حرف حرف خودته قشنگم🙃من از روی تجربه دارم میگم بهتون

متوجه نشدم ... الان یعنی میگید برم درسته ؟ 

خب اگر رفتم چطوری رفتار کنم؟

اینم در نظر بگیرید مدلشون اینطوریه اگر کار زشتی بکنن و باز مثل قبل باشم باهاشون وقیحانه تر رفتار میکنند ... این تو این دوسال متوجه شدم ازشون 

میشه راهنمایی کنید

متوجه نشدم ... الان یعنی میگید برم درسته ؟ خب اگر رفتم چطوری رفتار کنم؟اینم در نظر بگیرید مدلشون این ...

با همسرت مشورت کن. ب قول شما ایشون خانواده ش رو بهتر میشناسن.

اما اگر اینطوری که میگی ده بار تماس گرفتن که بیا. الان توپ توی زمین شماست. اگر نری ، چند وقت دیگه همین رو بهانه میکنن که شما میخواستی پسرشون رو جدا کنی و اونا میخواستن آشتی کنین و تو نخواستی و هزار تا حرف و حاشیه دیگه... 

اگر رفتین ، دیدی رفتارشون صمیمانه بود و حرفی از صحبت های گذشته نزدن شما هم فعلا حرفی نزن

اگر عقدی و خونه پدرتی، هرموقع دیدی مهمونی تون داره تموم میشه، بهتره بگی پدرم گفتن زودتر برم خونه و منتظرم هستن.

بزار بدونن هر بی احترامی کنن خانواده ت در جریانن