2777
2789
عنوان

تو شش ماهگی‌فهمیدم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 75 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه اون روز تو تاپیک شما بودم پس باردار بودی مبارک باشه.😍😍

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

بله عزیزم یه بار سوال کردم در مورد همین سلامت بچه ام جوابم دادین انشاالله نی نی تون سالم وسلامت بیاد ...

مرسی عزیزدلم 😍اره قربون خدا برم هیچکی ازحکمتش سردرنمیاره

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
عه اون روز تو تاپیک شما بودم پس باردار بودی مبارک باشه.😍😍

اره عزیزم قربونت❤️

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
مرسی عزیزدلم 😍اره قربون خدا برم هیچکی ازحکمتش سردرنمیاره

بله عزیزم نگران نباش خدا خودش داده حتما سالم هست حالا یه سونو رنگی یا همون داپلر انجام بده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه خیلی استرس دارم سر پسرم هفته ای سونو بودم بازم میترسیدم🥲

مادرشوهرم میگه سر بارداری همه بچه هام دندونام میپوسید میرفتم میکشیوم داروی بی حسی اینام میزدن بهم ...میگم دکتره چجور دندوناتو میکشید وقتی حامله بودی...برگشته میگه نمیگفتم حاملم که!!!!

هیچ اسید فولیک اینا نمیخورده 

هیچیییییی

ول کن بابا گیر نده الکی

تو امضات گفتی کنکور داری تو شرایط سختی وارد زندگی شدهو از فشار کنکور تا شش ماهگی هفت ماهگی متوجه نشد ...

ن گلم امضام مال ۲ سال پیش بود هرکار میکنم نمت تغییرش بدم 

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
آهانواقعا جالبه یعنی هیچ علایمی قبلش نداشت؟فقط کنجکاوم چه بچه مظلومیه🥺😁♥️

فداتشم آره خودمم حس میکنم خیلی بچه مظلوم و صبوریه 

نه علائمی ندلشتم نه ویار نه چیزی فقط خیلی کمردرد داشتم و حتی یبارم پری شدم لکه بینی هم داشتم ک فکر میکردم طبیعیه بیشتر بخاطر اینکه خونریزی داشتم شک نکردم تا اینکه از حرکتاش متوجه شدم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢