2777
2789
عنوان

اینجا ایثارگر داریم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 96 پست
نه منظور تو مسافرت ادم مدرسه میگیره برای سفر تو تابساون و عید منظورمه

ما ک تا حالا هیچی بهمون ندادن ی بار میخاستن از طرف دانشگاه ببرن مسافرت خانواده ایثارگر  من رو نمیزاشتن میگفتن سهمیه ات کمه 

پسرم   
والا به جانباز و ایثارگر ک چیزی نمیدن حالا شاید نون شما تو روغن باشه‌فک کنم تو استخدامی براتون تاثیر ...

اره بابا من الان استخدام شرکت نفتم خونه دادن بهم ماشین وارداتی سفر خارج ازکشور زیارتی حقوق هم میدن بهم کلا هرچی بیاد من سهمیه دارم

آقا هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اونکه برا فرهنگیانه شما واسه ایثارگرا پرسیدین واسه بچه ها تو مدرسه چه مزیتی داره البته خب اونم شا ...

نه فک کنم برا ایثارگرانم تاثیر داره 

سه تا سطح داره 

برا فرهنگیان خیلی ارزوته 

برای  ایثارگران و اینا یکم ارزنه 

برای مردم معمولی هم معمولیه ولی بازم به نسبت مسافر خونه ها عالیه 

ازاد هم میدن 

مثلا فرهنگیان شبی ۵۰ میدن به ازاد مثلا شبی ۱۵۰ میدن بازم اصلا مبلغی نیست 

اینسریع رفتین مسافرت اگر اهل هتل و اینا نیستید 

یک سر بزنین پشیمون نمیشید

اون پدرش شهید شده که از امثال تو حفاظت کنه از اینده خبر نداشت ک یکی مثل تو در کمال وقاحت اونو با ی م ...

احترام شهدا واجب ولی من در مورد فرزندشون این فکرو نمیکنم اون بچه هیچ کاری نکرده که با بقیه بچه هایی که پدر ندارن فرق داره اگه سهمیس برای تمام کسایی باید باشه پدر ندارن همون‌طور که گناه کسیو پای کسی دیگه نمینویسن پاداش کسیم به کس دیگه نمیدن