2777
2789
عنوان

از نامزدم درخواست غیر تعارفی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان شوهرت نیسمنم تو آشنایی فهمیدمول کن بابا من اصلا لحظه ای بهش فکر نکردم

اگر ناراحت نمیشین

اتفاقا خیلی مهمه

مثل خانومی که قبل از ازدواج رحم یا تخمدانش رو از دست داده و حتما اون آدمی که قراره سال ها با ایشون زندگی بااااید بدونه اینو و بعد تصمیم بگیره.

استارتر شما کار درستی کردین. 

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
مقدار زیادی گناه داره ولی حقته که بدونی رو میل جنسیش و قدرت باروریش تاثیر داشته یا نه

اگه خودم مشکلی داشتم اون ازم میخواست طبیعتا ناراحت میشدم اما به اون هم حق میدادم 

اگر ناراحت نمیشیناتفاقا خیلی مهمهمثل خانومی که قبل از ازدواج رحم یا تخمدانش رو از دست داده و حتما او ...

میدونی از این جهت نگرانم ناراحت شه که بهم گفته قبلا برای سربازیش دکتر رفته و مشکلی نداشته و من به خاطروسواسی که دارم میگم دوباره بره، اخه من چمیدونم اون دکتر کی بوده چجوری تشخیص داده

میدونی از این جهت نگرانم ناراحت شه که بهم گفته قبلا برای سربازیش دکتر رفته و مشکلی نداشته و من به خا ...

بالاخره یه ذره ناراحت میشه که طبیعیه 

بهشون بگو من بخاطر اینکه این راز رو بهم گفتی خیلی ازت ممنونم و میدونم شجاعت به خرج دادی، معرفت گذاشتی. دمت گرم. تو خیلی مردی... ( اینا رو بگو تا خیلی فاز بد نگیره)

بعدم بگو اما منم میخوام یکبار دیگه باهم بریم دکتر

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی