2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 104 پست
ن عزیزم فقط خدا میدونه من نمیدونم من کلی گفتم ک نگران نباشه الکی تو ممکنه تو۴۰یک ازدواج جذاب داشته ب ...

خداییش ۳۵ سال یکم دیره ولی چه میشه کرد دیگه شده دیگه انشالله هر زمانی که خودتون فکر می‌کنید خوب باشه ازدواج کنید

من تنهاییو دوست ندارم ولی دلم میخواد اگر خواستم ازدواج کنم یه مرد با یه خانواده درست حسابی پیدا کنم ...

موافقم 

من خودمم با اینکه دلم خیلی میخواد ازدواج کنم 

ولی هر کسیو قبول نمیکنم 

چون ازدواج خیلی خیلی زیاد با کیفیت زندگی در ارتباطه 

اگر آدم بیخودی باشه بدبخت و پیرت میکنه امیدت رو میگیره و حالت همیشه بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خوشگل اونطوری ک نیستم :'( کارم ولی خوبه اما این ک آدم فک میکنه آدمو فقط واسه کارش میخوان خیلی حس ...

انشالله بخت و اقبال بلند باشه الان خانواده ها یه عده شون ابنجور چیزا ملاکه یه عده هم نه به خانمی طرف مقابل بها میدن و خوششون میاد که قطعا این درست تره

الان من ۳۵ سالمه یعنی ۱ سال وقت دارم؟

معلم کلاس اولم هم سن و سال مامانم بود باهم دوست بودن 

سریع هم دوتا دختر پشت هم آورد 

حدودا ۴۰سالشه ولی قیافه جوون و اعصاب و روان آروم اون کجا مامانای ما کجا؟

قشنگ زندگیشو کرد جوونیشو کرد با یه مورد خوب هم ازدواج کرد 

(یادمه دوران ابتدایی که بودیم همون موقع ها یه خاستگار داشت میگفت اگر ازدواج کردیم باید کارتو ول کنی😂)

بلاخره؟ سن ازدواج الان خیلی پایینه دهه هشتادیا همه بچه دارن اینجا

اصلا زندگی قابل پیش بینی نیست من خودم ۲۲ ازدواج کردم ۲۶  بچه آوردم حدود ۳۳ سالگی با زور جدا شدم بعد از ۳ ماه دوباره ازدواج کردم اصلا زندگی مثل یه توپ هستش هزار تا قل میخوره حتی نمیدونی فردا چی سرت میاد

عزیزم ان شاء الله یه بخت خوب نصیبت بشه میفهمم چی میگی❤️

منم مجردم البته سنم کمتره (۲۳) واقعا تو خونه مامان بابام دارم اذیت میشم. میترسم ازدواج کنم هم شرایطم همین باشه

بیایید آدم ها را بیشتر از آنچه تنها هستند، تنها نکنیم.
۳۶ که دیگه خیلی دیره😳

دیرو زود داره مگه ازدواج هروقت دوست داشتی اماده بودی باید ازدواج کنی  تو زندگی هیچوقت دیر نیست من ۳۳ ازدوتج کردم خیلی ازدواجم موفق تر از کسایی هست زیر سی ازدواج کردن 

موافقم من خودمم با اینکه دلم خیلی میخواد ازدواج کنم ولی هر کسیو قبول نمیکنم چون ازدواج خیلی خیلی زیا ...

دقیقااا 

بعدش میشه عاقبت همین متاهلایی که میگن یوقت ازدواج نکنیاااا اصلا خوب نیست 

موندم چجوری بعضیا تو ۱۶،۱۷سالگی همینجوری دو جلسه تو خاستگاری با طرف حرف میزنن بعد عقد میکنن

ان شالله که تو موقع مناسب پیش میاد 

ولی سعی کن از زندگی الانت لذت ببری و خیلیم نگران آینده نباشی.

دوران مجردی هم دوران خاص خودشو داره تا جایی که میتونی استفاده کن ازش

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
بلاخره؟ سن ازدواج الان خیلی پایینه دهه هشتادیا همه بچه دارن اینجا

اون کاپ قهرمانی رو دست به دست کنین بدین به دهه هشتادیا که سریع بچه دار شدن!!!زود شوهر کردن و بچه آوردن دستاورد بزرگیه؟؟ 

دقیقااا بعدش میشه عاقبت همین متاهلایی که میگن یوقت ازدواج نکنیاااا اصلا خوب نیست موندم چجوری بعضیا ت ...

ازدواج تو سن خیلی پایین همین مشکلاتو داره هم طرف قدرت تصمیم گیری نداره و آگاهی کافی نداره و نمیتونه خیلی خوب درست و غلط رو تشخیص بده

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
مامان من ۴۳ ازدواجکرد.همه خاله و عمام بالای ۴۰عروسامون زیر ۳۸ نداشتیمنسل قدیم مامان بزرگم هم حتی ۳۶ ...

ببین نسل جدید به شدت دنبال دختر کم سن و سالن دیگه مثل قبلنا نیست پسرای دور و بر من بهترین کیسا بهشون معرفی میشه دختره همه چی تمومه ولی پسرا به خاطر سنش جلو نمیرن به نظرم اگه کیس خوبی اومد دخترایی مثل استارتر نباید از دست بدن که شاید بعدا بهترش بیاد