2777
2789
ما سه ماه اقدامیم نشده چون هم مشکل دارم هم همسرم اسپرمش ضعیفه تجت نظر دکتریم گفته طبیعی دگ زیاذ وقت ...

ببین توی نت یه سرچ بزن یه گیاهی هست به اسم خرنوب kharnoob اینو شکلش رو ببین که عطاری اشتباه ندن بهت برو عطاری بخر فک کنم روزی دوتا تیکه باید بندازی تو دولیوان آب بجوشه توی یه کتری

برای ۵ دقیقه بجوشه بعد نیم ساعت رو شعله خاموش باشه اونو با نبات بده بخوره روزی دوبار اون دم نوش رو بخوری

دارو گیاهی هم شوهرم میخورد ولی متأسفانه یادم نیس بگو بره داروخونه بپرسه آیا دارن یا اگ جایی طب سنتی میشناسی برو سوال کن ما هم دکتر طب سنتی رفتیم خیلی خیلی بهتر شد و طبیعی باردار شدم دکتر گفته بود احتمال داره مجبور بشی آیو ای کنی ولی خوشبختانه با همون دارو ها طبیعی باردار شدم

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
طبیعی تا ۱ سال هم ممکنه نشهچرا گفته وقت نداریدببخشید فرق آی یو آی و آی یو اف چیه

اره تا یکسال وقت هست برای کسایی ک بدنشون نرماله مشکل خاصی ندارن نه ک برای ما ک جفتمون خب مشکل داریم 

دکتر گفته خب دوتا سه تا دکترم رفتیم نظرش‌ونو پرسیدیم حتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نزدیک یکسال قبل اقدام تو پریودی اصلا حمام نمیرفتم(۳روز اول)

مدام از دستکش و پیشبند استفاده میکردم موقع ظرف شستن چون میگن آب بریزه ب لباس و شکم باعث سردی رحم میشه

یکی دوماه قبل اقدام ب شوهرم مولتی ویتامین و ویتامین ای میدادم

خودمم از ۴ ماه قبل اسید فولیک میخوردم 

ماه ۳سوم اقدام باردار شدم

الان ب لطف خدا ۵ ماهمه

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعی تا ۱ سال هم ممکنه نشهچرا گفته وقت نداریدببخشید فرق آی یو آی و آی یو اف چیه

فک کنم تو آی یو ای اسپرم مرد رو تزریق میکنن به زن و لقاح در بدن زن انجام میشه اما آی وی اف اسپرم و تخمک رو تو محیط آزمایشگاه کشت میدن  بعد که جنین تشکیل شد انو تو رحم زن میکارن 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
نه زیاد ندارم، خودم ماما هستم و همه جوره چک شدیم هر دومون، ولی ظاهرا از اونایی هستیم که زمان میبره

خداروشکر سالمین 

اقدام کنید بهش فکرم نکنید ورزشم خیلی خوبه بخصوص یوگا

تغذیتونم رعایت کنید مطمئنم بزودی اتفاق میفته

اخه همسرم دارو مصرف میکنه دکتر گفت شایذ سال بعد اسپرمش بدترم بشه وضعیتش الانم خوب نیس ک سه ماه کردیم ...

ممنون عزیزم

ان شاالله به زودیه زود خدا سوپرایزت میکنه و یه نی نی خوشگل و سالم به خانوادت اضافه میشه😍😍😍😍

روی تخمدانتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده

خیلی موثره

هروز ۱۰ دقیقه صبح و شب انجام بده

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خداروشکر سالمین اقدام کنید بهش فکرم نکنید ورزشم خیلی خوبه بخصوص یوگاتغذیتونم رعایت کنید مطمئنم بزودی ...

آره عزیزم دیگه این ماه قراره کارو تموم کنیم برامون دعا کنید حتما 

جان و جهان من تویی   
اره تا یکسال وقت هست برای کسایی ک بدنشون نرماله مشکل خاصی ندارن نه ک برای ما ک جفتمون خب مشکل داریم ...

الان از تخمکات بر نمیدارن برای ذخیره؟

برای دفعات بعد

دوستم رفته بود دکتر بهش پیشنهاد داده بود ذخیره کنه

کدوم شهری؟ اگه تهرانی بیمارستان صارم رفتی؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
فک کنم تو آی یو ای اسپرم مرد رو تزریق میکنن به زن و لقاح در بدن زن انجام میشه اما آی وی اف اسپرم و ت ...

مرسی عزیز دلم🌹🌹🌹

شیره خرنوب یا نه ؟میشه عکسشو بفرستی این گیاه خرنوب رو اشتباه نخریم

شیره خرنوب یا نه ؟میشه عکسشو بفرستی این گیاه خرنوب رو اشتباه نخریم

عکسش اینه و حواستون باشه باقالی خشک ندن بهتون خودشو باید بخری دم کنی

الان از تخمکات بر نمیدارن برای ذخیره؟برای دفعات بعددوستم رفته بود دکتر بهش پیشنهاد داده بود ذخیره کن ...

تحت نظر دکتر هستم 

بیین ذخیرم خیلی پایین نیس. خیلی بالا هم نیس

جون در حال اقدام هستیم فعلا دکتر پیشنهاد ذخیره نداده که چون میخاد ماه بعد ای یو ای کنه حواسموم هست 

اره تهرانیم