عموم اینا برای اولین بار میخواستن بیان خونمون عزادار بودیم و یه گلدون مشکی که به گلش ربان مشکی بسته بودن آورد و خدایی خوشمون اومد یه جورایی ابراز هم دردی بود
عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من فکر کردم مجلس عزاداری ایام فاطمیه اس!!پس هیچی نبراگر رسم دارن شوهرت پول بزار داخل پاکت بده ما به ...
سمت ما پول دادن بی احترامیه همون رو بنر میزنن یا تاج گل
عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
من فکر نکنم خونواده شوهرم این رسم ها رو داشته باشم
به نظرم شما آشنایی نداری کلا پیشنهادی نده به همسرت. خودش اگه چیزی نیاز باشه بهت میگه.
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
اگه برای سایر مراسم هم میمونید میشه برای مسجد و…گل سفارش بدین،یا بنر،مشهد یه سری خیریهها هستن که پول خیرات رو به حسابشون واریز میکنن و اونا بنر تشکر میفرستن برای مجلس ترحیم،اینم ایده بدی نیست بنظرم.
نه عموی شوهرم فوت شده خانمش خارج از کشوره هنوز نرسیده برای همین میریم خونه عمه شوهرم الان
از همسرتون نپرسیدید؟بنظرم نظر ایشون رو بپرسید شاید متناسب با شهرشون رسمی داشته باشند.یادتون نره مادرشوهرتون بهترین مرجع هستش.ولی خوب اینجا هم ایده گرفتید و خالی از ایده نیستید