2777
2789
عنوان

فرار با عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 85 پست
بخدا مامانبزرگم اون روز تعریف می‌کرد یواشکی بهم

به نظر من همین مادربزرگتو بفرست باهاش صحبت کنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرار کردن که درست نیست، شما مشاوره قبل ازدواج داشتین ، سلامت روان و اعتیاد و ... شناخت دارین از هم.

از همون مشاوره  کمک بخواین راهنماییتون کنند.

اللَّهُمَّ اسْتَعْمِلْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ🤲💚

مامان بابای من اون موقع دوست بودن فرار کردن با هم

مامان بابای من با عشق ازدواج کردن 

بعد بابام میگفت عشق به درد نمیخوره که میخوای با عشق ازدواج کنی 😑😑😑😑 بعد خودش بعد ۲۰ و خورده‌ای سال زندگی مشترک هنوزم که هنوزه عاشق مامانمه نمیدونم کجای عشق دقیقا به درد نمیخوره از نظرش

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

مامان بابای من با عشق ازدواج کردن بعد بابام میگفت عشق به درد نمیخوره که میخوای با عشق ازدواج کنی 😑� ...

دقیقا مثل بابای من

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 
فرار کردن که درست نیست، شما مشاوره قبل ازدواج داشتین ، سلامت روان و اعتیاد و ... شناخت دارین از هم.ا ...

من کامل میشناسم هم خودشو هم خانوادشو مشکلی نداره 

من کامل میشناسم هم خودشو هم خانوادشو مشکلی نداره

این عالیه، از همون مادر بزرگ کمک بخواین اگر نشد از یه مشاور کمک بخواین ، می‌تونند راهنماییتون کنند، نگران نباشد  فقط کمی صبوری کن .ان شاالله عقد و عروسی

اللَّهُمَّ اسْتَعْمِلْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ🤲💚

ب دروغ بگو خونه خریده 😐💔

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
این عالیه، از همون مادر بزرگ کمک بخواین اگر نشد از یه مشاور کمک بخواین ، می‌تونند راهنماییتون کنند، ...

مرسی گلم ایشالا