2777
2789
عنوان

فرار با عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 85 پست
اره یه بار

یه بار دیگه شانستون و امتحان کنین‌ تنها بره محل کار پدرت و خیلی آروم و منطقی، همه ی حرفای دلشو به بابات بگه. شاید نرم شد. یا اینکه یه بزرگتری و واسطه کنید باهاش صحبت کنه. یه کسی که بابات خیلی قبولش داره

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

پدر من مخالف بود با ازدواجم دلیل مخالفتشم این بود دلش میخواست با هرکسی اون میخواد و از فامیل خودش از ...

اره مال منم خیلی بی منطقه میگه هرچی من میگم اون باشه درضمن وقتی همه راضین پس معلومه مشکل از بابامه

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بار دیگه شانستون و امتحان کنین‌ تنها بره محل کار پدرت و خیلی آروم و منطقی، همه ی حرفای دلشو به با ...

بابام با هیشکی رفت و آمد نداره کلا هیشکیو قبول نداره جز خودش 

من قهر کردم رفتم خونه مادربزرگم دو هفته بابام راضی شد کلی هم اون دو هفته بهم خوش گذشت از بس بم رسیدگ ...

فک نکنم مال من با این چیزا راضی شه

مامانم میگه نگران اونا نباش من میدم مشکل فقط بابامه وگرنه همه راضین

ببین بهت بگم این کار کنی دادگاه درسته اجازه میده ولی بعدا هرچی بشه خود پسره میزنه تو سرت. شماها که بچه نیستین وایسین سر حرفتون. من باورم نمیشه اگر مردی واقعا دختری رو بخواد حتما خانواده دخترو رو راضی میکنه

اصلااااا

هیچ مردی پدر ادم نمیشه 

هیچ مردی هم ارزش ترک خانوواده رو نداره

زندگی مشترکت رو ایطوری شروع نکن❤

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

تحصیلاتش 

شغلش 

وضعیت اعتیاد 

سلامت روان 

درامدش 

فرهنگش 

اینا چطوره؟

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
اصلاااااهیچ مردی پدر ادم نمیشه هیچ مردی هم ازش ترک خانوواده رو ندارهزندگی مشترکت رو ایطوری شروع نکن❤

حق تا ابد 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
ببین بهت بگم این کار کنی دادگاه درسته اجازه میده ولی بعدا هرچی بشه خود پسره میزنه تو سرت. شماها که ب ...

پسره واقعا منو میخاد اصلا از اون مدلاش نیس همه قبولش دارن جز بابام. ینی دادگاه زود اجازه میده چون سنمون کم نیست که بچه باشیم بالغیم

پدر من مخالف بود با ازدواجم دلیل مخالفتشم این بود دلش میخواست با هرکسی اون میخواد و از فامیل خودش از ...

بابای منم میگفت با غریبه ازدواج نکن . عقدم کردم به زور خودم .میگفت واس زندگی بمون شهر خودمون هنوزم منتظره من سرم ب سنگ بخوره طلاق بگیرم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه