2777
2789
عنوان

هیچوقت فکر نمیکردم کلاس اولی شدن دخترم اینقدر سخت باشه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول ازهمه باید از لحاظ جسمی انرژی بچه تون رو بالا ببرید تنبلی و..می‌تونه از کم خونی کمبود ویتامین ها ...

سپاسگذارم ازتون🌹🌹🌹

بازم اگر توصیه یا راهکاری به ذهنتون رسید بگید لطفا

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
خواهش گلم توکل بر خدا حل میشه نگران نباش چیزی نیس و. راه داره و حل میشه صبوری خرج بده ولی دست رو دست ...

امیدوارم دوست عزیزم 

بازم ممنونم

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
سپاسگذارم ازتون🌹🌹🌹بازم اگر توصیه یا راهکاری به ذهنتون رسید بگید لطفا

خواهش میکنم ببینید کلیت رو بهتون گفتم همه کارهایی رو ک رو خودم انجام دادم اما اگر در رابطه با جزئیاتش سوالی بود بپرسید 

چقدر سخته این کاربرای بچه ای ک هیچ محدودیتی براش مهم نیست

به هر حال ی چیزیو دوست داره. مثلا پسر من اینکه باهاش حرف نزنم.. 

یا مثلا اگر قرار باسه پارک بریم نمیریم یا خونه مامان بزرگش  یا خرید اسباب بازی ماهانه که قرارشو داریم... 

همتا اسم خـودمه♥

دوست من میگفت کنار بچه اصلا نشین مشق بنویسه فقط بگو انجام بده تو برو مشغول کاری شو بعد بیاد نشونت بده تا چک کنی..وگرنه تا پنجم شیشم باید کنارش بشینی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
دوست من میگفت کنار بچه اصلا نشین مشق بنویسه فقط بگو انجام بده تو برو مشغول کاری شو بعد بیاد نشونت بد ...

آخه کلاس اول نمیشه کنارش نباشی