2777
2789
عنوان

بلک فرایدی چی خریدید ⁉️📷

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 78 پست
دقت کردید داره تهاجم فرهنگی اتفاق میوفته؟!البته از خیلییی قبلتر اتفاق افتاده فرهنگ ایرانی جاشو داد ب ...

فرهنگ غربی بهتره والا   چ فرهنگ بدردبخوری داریم ما اخه

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی گردنبند ظریف قسطی خریدم

اسنپ ک از چند روز قبل تحفیفای استثنایی گذاشته بود

پی اس فایو ۳۰میلیونی رو زده بود ۳ تومن

گوشی ۶۰میلیونی رو زده بود ۶ تومن

سرخ کن ۹میلیونی شده بود ۹۰۰

امروز قرار بود تخفیفا اعمال شه،ک هیچ سایتشون یا بالا نمیومد یا زده بود اتمام موجودی🫤

بابا فروشنده های ما رو چ به بلک فرایدی ۹۰ درصدی🤣

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
دقت کردید داره تهاجم فرهنگی اتفاق میوفته؟!البته از خیلییی قبلتر اتفاق افتاده فرهنگ ایرانی جاشو داد ب ...

تهاجم فرهنگی بخاطر یه تخفیف؟

جریان بلک فرایدی رو میدونین؟ غربی ها یک ماه قبل از عیدشون روی همه چی تخفیف میذارن تا کل جامعه از هر قشری بتونن واسه عید خرید کنن.البته تخفیف درست، یعنی قیمت واقعی محصول رو کم میکنن واقعا نه مثل اینجا که بعضیا اول ۲۰۰ درصد قیمتو میبرن بالا بعد با منت ۲۰ درصد تفیف میذارن

قبل از عیدم ک همه چیز ۵ برابر میشه

اگه فرهنگ جامعه تو این چیزا داره ب سمت غرب میره بذارین بره

@ملکه455منم سلام بانو کدوم نام کاربری بهتره ؟ دوشیزه انه یا عسل با طعم زهرمارگیر کردم خودم😂😐🤷🏻‍ ...

نه آنه زیاد داریم همون عسل بهتره

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

تهاجم فرهنگی بخاطر یه تخفیف؟جریان بلک فرایدی رو میدونین؟ غربی ها یک ماه قبل از عیدشون روی همه چی تخف ...

ممنون ک اطلاع دادید وگرنه نمیدونستم چیه😂😂😂🤣

عزیز شما متوجه نیستید من چی میگمم 

وارد بحث با شما نمیشم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
یه عروسک مستر بین نصف قیمت خریدم😂😂

منم آویز جوجه خریدم 😂🐥

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
عکس کیفو بزار اسی منم دنباله کیفممم

انلاین شدی بگو بزارم

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

جهانیه ولی ایران برا عید نوروز چندبرابر میکنن