2777
2789
عنوان

تاحالا شده بیرون چشم چرونی شوهرتونو بکنن بیاید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 58 پست
😂دقیقا منظورم اینجور رفتاراس خیلی بچگونه و اسگلانس

اره چقدم زورم اومد🤣

بجاش یبار نمایشگاه کتاب بودیم با دختر خالم دست همو میگرفتیم میرفتیم کتابارو نگا میکردیم دوتا پسرم فک کرده بودن تنها بودیم پشت سرمون تا اومدن جلو ی دفه شوهرامون اومدن  بعد با ما دعوا داشتن ک چرا سرجاتون واینمیستید البته اونا جرعت نکردن اصن حرف بزنن🤣

ندیدم کسی چشم‌چرونی شوهرمو بکنهفقط یبار عروسی رفتیم دوست دختر سابق شوهرم زیاد نگاش میکرد مادر شوهرمم ...

چون عزت نفس داری و خودتو قبول داری خودتو از سر شوهرتم زیاد میبینی واسه همین ناراحت نشدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقد بدم میاد ازین خانم هایی ک فک میکنن شوهرای تحفه شون قراره دزدیده بشنخبر ندارن در غیابشون چه ها ک ...

یبار تو بازار بودیم دیدم خانمه بچه داره و داره خرید میکنه مرده بغل خود خانمه که حواسش نبود با چشماش دوتا پلنگ خیلییی بازو خورد یعنی کنار زن خودش 😕اینقدر دلم گرفت بخدا حد نداشت برای زنه مردا کنار زنشونم به یکی دیگه رحم نمیکنن عزیزم ولی جنس مخالف یه نگاه به مرد بندازه از محالات نیست که یعنی شما تجربه نداری همه دروغ میگن از رو شیطونی یهو یه نگاهی میندازن ما زنام چون حسودی به چشممون بزرگ تر میاد در جد هیزی مردا نیست که😂

متاسفانہ هستن دخترهاے هول وهیز.. واقعیت جامعہ ست مےبینیم دیگہ.. براشون مهم نیست زن وبچہ همراهشونہ 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

با اکسم رستوران بودیم حالا بنده خدا چهره اونجوری نداره ک بگی واوو(از نظر من خیلییی خوبه ولی در صورت عادی کچل و عینکی) بعد خانومه دستگاه پز آورد و فیش داد دستش بعد با خنده دستشو گرفت ایشون خیلی مقید بودن کشیدن دستشونو داشتن یه بحث جدی ام با من میکردن خیلی جدی حرف میزدن خیلی بدش اومد کارت کشید داد دست من دستگاه رو بدم به دختره بعد دختره وایساد گفت اعع بدت اومد؟ حالا من اونجا عین شلغم نگاه میکردم 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

با اکسم رستوران بودیم حالا بنده خدا چهره اونجوری نداره ک بگی واوو(از نظر من خیلییی خوبه ولی در صورت ...

😂😂😂😂😂پشمامممم این عجیب ترین چیزی بود که شنیدم واقعا میگی!!!

😂😂😂😂😂پشمامممم این عجیب ترین چیزی بود که شنیدم واقعا میگی!!!

به قرآن رستوران تو تهرانپارسه و دختر حدود 18 بعد فکر کن اکس من در استانه 30 سالگی بعد اکس من داشت راجب آجر و بنا ک میاد مغازشون حرف می‌زد پشماش ریخت و فقط به دختره نگاه کرد سر تکون داد 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

فقط اینا ک گیر دادن نه زنا اصن ب مردا نگاه نمیکنن و هیز نیستن و شوهرای شما مگه تحفه ان 

فکر کنم کلا تو جامعه نبودن 

من ک شوهر ندارم ولی کاملا نگاه دختر رو پسرا رو حس میکنم اصلا طبیعت ادم همینه جنس مخالف جذاب میبینه نگاه میکنه

حالا ی عده باز گیییییر ک نه فقط مردا نگاه زنا میکنن

زنا اصننننن نگاه ب مرد جماعت نمی کنن

تو جامعه نیستین خدایی؟

هر زنی بگه ب شوهرم نگاه کردن متوهمه از نظر شما؟

😨

شوهر منم چشم و ابروش وقتی ماسک میزنه قشنگتر دیده میشه😂 کورد ان. همسرت کردان؟

نه قشنگ‌تر که دیده نمیشه واسه همسر من عزیزم

در کل قشنگی چشم و ابروش ورد زبون همه هست 😅😅فوق العادس 

اره عزیزم هم خودم هم همسرم♥️

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم