2777
2789
عنوان

همش فک میکنم دیروز با کسی بیرون بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 65 پست
تا اونجایی که میدونم سوره ی نور بخونی طرفت از خیانت به دور میشهدو تا بچه دارین نباید این رفتارو کنه ...

دفعه اولش نیست 

چندین بار انجام داده و مدرک داشتم و زده زیرش بخاطر بچه ها گذشتم البته اون انکار کرد دیگه

بعد ۱ سال و نیمه شرایط سخت و ویژه ای داشته کنارش موندم و این مدت خبری نبود 

چندروزه حس بد اومده سراغم ک شروع کرده

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ای وای من هرچی میگذره بدتر میشه بخدا منم استرس گرفتم براتمطمئنی بخاطر ماشین داره خرج میکنه

اره معلوم میشه دیگه ب هرحال

صداشم گرفته بود معلومه ک حالش گرفتس

خودش میدونه تهش میرسه ب من

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گ.. ل نمیکشه؟

نوچ

دوست برای چی گاز بگیره

ی چی میگه دیگه برا خودش