2777
2789
عنوان

همش فک میکنم دیروز با کسی بیرون بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 65 پست
جدید بود واقعا مردا هر غلطی کنند و لو بره میگن دوستمون بود دوستمون کرد

اوهوم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارهه پسرا فوقش بزنن روی بازو

قاطی کردم گفتم خداروشکر  گ  ی  شدی ی بارم

ک دوستت گازت میگیره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هی داره دارک تر میشه.حتماسعی کن ریزمکالماتشو چک کنی ببینی شماره مشکوکی چیزی تماس داشته باهاش یانه

نمیدونم چرا این قابلیت کار نمیکنه

ای خدا

نامزدم چهار پنج روزه خییییلی کم پیام میده

حس میکنم ناراحته

خودشم گف فکرم مشغوله ولی هیچی نمیگه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

اگه گناهکار باشه بازم از خودش سرنخ میده بهت

ی چیزیه این

ای خدانامزدم چهار پنج روزه خییییلی کم پیام میدهحس میکنم ناراحتهخودشم گف فکرم مشغوله ولی هیچی نمیگه

انشالله درست میشه

بیشتر چکش کن زیر نظر داشته باش گوشیشو مخصوصاهرکاری میتونی انجام بده حتی شده تعقیبش کن تا ایشالا شکت ...

دنبالش ک نمیتونم برم

میتونستم ریزمکالماتو بگیرم اوکی بود

انشالله درست میشه

مرسی عزیزم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

فکر نمیکنم پسرام مثل ما عاشق گاز گرفتن باشن

نامزد من،من و خواهرش هر دو فقط تو هیجان و دعوا و هرچی گاز میگرفتیم یبار برنمیگشت گاز بگیره مگه گردن اونم من نه خواهرش

مشکوکه خیلی

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر

ولی خب پسرارو واقعا ندیدم همو گاز بگیرن ولی دخترا همو گاز میگیرن

ایشالا که دختر نبوده طرف