2777
2789

بچه ها جاری کوچیکم خیلی حسوده هیچ وقت از زبان تند و

تیزش در امان نموندم و  دل خوشی ازش ندارم براها تو زندگیم فتنه راه انداخته 💔

ولی ظاهرمونو حفظ میکنیم و جلوی جمع باهم خوبیم 

جاریم سالن داره انصافا کار دستش خوبه 

شهر ماهم کوچیکه و ارایشگر خوب زیاد نداره حالا من نیاز دارم هر ماه برم اصلاح ابرو و پاکسازی پوست 

و دلم میخواد ابروهامو میکرو کنم 

جاریم قبلا امتحانشو پس داده

شما جای من باشید میرید پیش کس دیگه یا با شرایط من پولتونو میدید به جاری و به اونم یه خیری میرسونید ؟ ؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

✓ بار ها 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیرم شاید از قصد بخاد به پوست و ابروم اسیب بزنه

ن اینطوری نیست اونوقت کار خودش زیر سوال میره ولی خیلی بهم توهین کرده خیلی

با کسی که خیلی بهت توهین کردی رفت و آمد داری دیگه ابرو پیشکش

اصلا رفت و امد ندارم ولی مهمونی دعوت میشیم همو میبینیم و گیس همو نمیکشیم 

من فکر کردم قرض میخوای بدی یا همینحوری داری انگار منت میذاریمزد دستش دیگه

بله مزد دستشه ولی مزد زبون تلخشم باید بگیره منم گاهی مجبور میشم میگم بیخیال شم برم پیشش بعدش میگم چرا باید بهش خیر برسونم بعضی ادما دور ورشون میداره

بله مزد دستشه ولی مزد زبون تلخشم باید بگیره منم گاهی مجبور میشم میگم بیخیال شم برم پیشش بعدش میگم چر ...

ایشون به قول شما سالن معروفی تو شهرتون دارن پس نیاز به خیر رسوندن شما ندارن 

اگر کارش خوبه برو پیشش اما بهش بگو لطفا قیمت مشتری عادی برام حساب کن که بعدا منتی سرت نزاره که ارزون‌تر باهات حساب کردم