2777
2789

از صبح ساعت ۱۲ تا حالا داشتم خرکاری میکردم باورتون میشه؟؟خودش شلنگو میگیره دستش و یه جارو دست من باید کل حیاطی که اشغال سرتاسرشو گرفته جارو کنم بعد اون اشغال هارو با دست و خاک انداز بردارم ،بعد لباس هارو کمکش شستم (لباسشویی اتوماتیک نداریم)بعد رفتم حموم و اومدم خونه ای رو که ۴تا اتاق داره رو جمع و جور کردم خودشم وسواس داره فقط تا تونست آب‌پاشی کرد و ظرفارو شست دیگه هیچ کار مفیدی نکرد الانم باید شام درست کنم خوب این انصافه؟همسن های من همه درحال عشق و حال من درحال کلفتی تف تو زندگیم که از وقتی یادم میاد سختی بوده و سختی با یه مادر نامهربون

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر بردار دیگه نداری که کمک کنن؟

برادر دارم ولی وسواس داره نمیذاره اونا بیان کمک ،فقط منه بدبخت رو میبره انقدر هم آب میگیره به سرتاپام که لرز میگیرم ،حین شستن بیشتر از ۲۰ بار دست و پاهای من و شست دیگه داشت گریم می‌گرفت کاش خدا میکشتم لاقل راحت تو قبر راحت بودم

برادر دارم ولی وسواس داره نمیذاره اونا بیان کمک ،فقط منه بدبخت رو میبره انقدر هم آب میگیره به سرتاپا ...

خیلی بدم میاد به اعضا دیگه خانواده کمک نمی‌خوان فقط دختره حالا بهونشون اینکه چون خوب انجامش نمی‌ده خوب تمیز نمیکنه......

خیلی بدم میاد به اعضا دیگه خانواده کمک نمی‌خوان فقط دختره حالا بهونشون اینکه چون خوب انجامش نمی‌ده خ ...

وای دقیقا ،داداشم میخواد کمک کنه ها ولی جیغ میزنه که نه تو نیا تو بلد نیستی ،بعدم انقدر غر میزنه که سرم میره تمام خر کاری هارو من میکنما ولی غرشو خانم میزنه

وای دقیقا ،داداشم میخواد کمک کنه ها ولی جیغ میزنه که نه تو نیا تو بلد نیستی ،بعدم انقدر غر میزنه که ...

ادم میخواد فرار کنه بره برای چند ساعت آروم شی ولی جاییم نیست بره خیلی بده 

فقط می‌خوام دانشگاه قبول شم بره گمشم دیگه نیام

چند سالته ؟ اگر بری دانشگاه خیلی وضعت بهتر میشه

منه بدبخت دانشگام تموم شده همش تو خونم کارم پیدا نمیکنم ،موقعی که میرفتم دانشگاه وضعم خیلی خوب بود

چند سالته ؟ اگر بری دانشگاه خیلی وضعت بهتر میشه منه بدبخت دانشگام تموم شده همش تو خونم کارم پیدا نمی ...

چند روز پیش شدم ۲۰

اگه یه شهر دور باشه زندگیم بهتر میشه فقط دانشگاه من نجات میده دلم نمیخواد ازدواج کنم میترسم تنها راه نجاتم دانشگاه شهر دور

چند روز پیش شدم ۲۰اگه یه شهر دور باشه زندگیم بهتر میشه فقط دانشگاه من نجات میده دلم نمیخواد ازدواج ک ...

اره برو دانشگاه دور ،شوهر کردن از چاله دراومدن افتادن تو چاهه

اره برو دانشگاه دور ،شوهر کردن از چاله دراومدن افتادن تو چاهه

هی بعضی وقتا انقد فشار میاد به آدم که وسوسه میشی بری تو همون چاله ولی زود پشیمون میشم می‌دونم با کلی مشکل روحی که دارم و حسرت  کلی کاری الان از انجامش منع هستم نمیتونم با این همه عقده ازدواج کنم

هی بعضی وقتا انقد فشار میاد به آدم که وسوسه میشی بری تو همون چاله ولی زود پشیمون میشم می‌دونم با کلی ...

دقیقا عین من ،با خودم میگم با این همه مشکلات روحی ازدواج کنم یه نفر دیگه رو درگیر مشکلات خودم کنم چیکار