2777
2789

آیا از نظر و تجربه شما حنا امکان داره ریزش موهام و کم کنه ، اگر راه حل دیگه ای داشتین میشه بگین ممنون میشم دعاتون میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس از نظر شما چیکار کنم ریزشش کم بشه

اول باید علت ریزش موهاتون مشخص بشه شاید دلیل هورمونی داشته باشه یا دلیلش تخمدان پلی کیستیک هست یا استرس و نگرانی یا کم کاری تیروئید ...باید ادل نوع و علت ریزش مشخص بشه بعدش با خوردن قرص و رفع علت ریزشتون متوقف شه ..میتونین در کنارش از قرصایی مثل بیوتین و زینک و آهن اگر کمبود رو دارید استفاده کنین و بصورت موضعی از ماسک هایی که سبک هستن مثل جوشانده هایی مثل رزماری یا آب پیاز استفاده کنین ولی اینا درمان اصلی نیستن کمک کننده هستن اول آزمایش  و سونو گرافی بدین 

اول باید علت ریزش موهاتون مشخص بشه شاید دلیل هورمونی داشته باشه یا دلیلش تخمدان پلی کیستیک هست یا اس ...

رفتم دکتر پوست و مو قرص و آمپول دادن استفاده میکنم ، آزمایش هم گفتم بنویسه اما فعلا وقت نکردم شنیدم حنا خوبه گفتم بپرسم ممنون از وقتتون

خواهش میکنم ..قبلا ریزش نداشتین اصلا؟ یهویی شده؟

بله بله کاملا یهویی شروع شد ، نه قبلاً ریزش نداشتم اما العان واقعا خیلی زیاد میریزه ریشه موهام سست نیست و پر پشت بود اما نمی‌دونم چی شد 

بله بله کاملا یهویی شروع شد ، نه قبلاً ریزش نداشتم اما العان واقعا خیلی زیاد میریزه ریشه موهام سست ن ...

از استرس و نگرانی یا غم و غصه ست ...جدیدا اتفاق خاصی افتاده خدای نکرده؟

از استرس و نگرانی یا غم و غصه ست ...جدیدا اتفاق خاصی افتاده خدای نکرده؟

دارم طلاق میگیرم تو تایپیکام هست ، حدودا ده روزه یه رای اومده که کاملا طلاقم تموم شده هست اما اعتراض دادن دیوان عالی کشور و من استرس دارم که چی میشه و....

ناخودآگاه حس کردم پشت این کامنت یه دل مهربون هست 😊🦋

عزیزمممم😍😍😍😘😘نگران هیچی نباش ..ایشالا هر چی صلاحت هست همون برات اتفاق بیفته و آینده ای عالی فراتر از حد تصورت در انتظارت باشه..اینم یه مرحله ای بوده که گذشته ..موهاتم همش برمیگرده غصه نخور

عزیزمممم😍😍😍😘😘نگران هیچی نباش ..ایشالا هر چی صلاحت هست همون برات اتفاق بیفته و آینده ای عالی فرا ...

سپاسگزارم مهربونم بهترین ها نصیبت ممنونم عزیزم ❤️🥰