2777
2789

خوندن پزشکی همراه با ازدواج کردن راحته؟

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به قانون آهسته و پیوسته پایبندم همون موقعم که مجرد بودم هرروز یکم میخوندم که هیچوقت جمع نشه یهو فشار ...

دیگه الان نمیشه 😢 کمتر از یک ماه دیگه امتحاناست و من هیچی نخوندم کار خونم نمیزاره برسم

میخوای پزشکی بخونی و الان داری شرایط رو می‌سنجی ببینی میشه یا نه ؟؟🤔( سواله که بهتر جوابت بدم )

اره

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
میخوای پزشکی بخونی و الان داری شرایط رو می‌سنجی ببینی میشه یا نه ؟؟🤔( سواله که بهتر جوابت بدم )

بعله و میخوام   با کسی که الان سه ساله دوستم ازدواج کنم

بعله و میخوام با کسی که الان سه ساله دوستم ازدواج کنم

خوشبخت باشی ؛ ببین من الان دانشجو ام رشتمم سخته

هم باید به کللللل خونه برسی هم خودت هم درست هم شوهرت! 

واقعا هندل کردن همه اینا به شخصه برای من سخته اونم دست تنها فکر کن همه کارا میکنم جسارت نباشه همه خانوما این کار میکنن 

اما یخورده باید تلاش کنی 

من خودم یه شهر دیگه دارم دانشگاه میرم اینو حساب کن ! 

اما در کل قشنگی داره خستگی رو میشوره میبره!

خانوم خونه بودن و انجام دادن کاری خونه هم لذت خودش رو داره 

خوشبخت باشی ؛ ببین من الان دانشجو ام رشتمم سختههم باید به کللللل خونه برسی هم خودت هم درست هم شوهرت! ...

ولی بخدا شرایطی از خونه پدر خیلی بهتره یا مثلا بودن توی خوابگاه که ببخشید خسارت نباشه همشون همجنس گران

ولی بخدا شرایطی از خونه پدر خیلی بهتره یا مثلا بودن توی خوابگاه که ببخشید خسارت نباشه همشون همجنس گر ...

اگه شوهرت همراه باشه خیلی راحتتری

درسته کار خونه هست ولی یه آرامش خاصی داری 

کلا ادم ازدواج درست میکنه یجوری به ثبات و ارامش میرسه نسبت به مجردی ذهنش بازه فکرش راحته

اگه برنامه ریزی کنی میرسی به درس

من

تمام‌ وقت کار می‌کردم با یک شغل پرمسئولیت

درس هم می‌خوندم

آیلتس هم گرفتم

همیشه هم به کار خونه اعم از نظافت و آشپزی می‌رسیدم

چطوری؟

وقت مرده اصلا نداشتم(تلویزیون،اینستا،تلفن‌های الکی که فقط گپ بزنم،رفت و آمدهای غیرضروری،خواب بی‌موقع)

واسه درس‌هام خودم برنامه می‌ریختم و ریز ریز می‌خوندم که تلنبار نشه

کار خونه برام اصلا مثل کوه نبود،آدم منظمی هستم بنابراین خونه هیچوقت بهم نمی‌ریزه که مدام نیاز به جمع و جور کردن یا نظافت اساسی داشته باشه،آخر شب آشپزخونه رو دستمال می‌کشم حتما،هر چیزی که می‌ریزه سریع با جارو شارژی تمیز می‌کنم،دو هفته یک بار نیروی کمکی دارم که خونه رو نظافت اساسی می‌کنه.

آشپزی برام راحته چون توی ذهنم دارم که چی قراره درست کنم و زودپز بهم خیلی کمک کرده توی تهیه کردن خورشت،آبگوشت و چلوگوشت جاافتاده.

لیست خرید دارم و آنلاین سفارش میدم بنابراین هیچوقت موقع آشپزی گیر نمی‌کنم که فلان چیز تموم شده.

اگه شوهرت همراه باشه خیلی راحتتریدرسته کار خونه هست ولی یه آرامش خاصی داری کلا ادم ازدواج درست میکنه ...

اخلاقش خوبه تحمل هم‌میکنه ولی خب پزشکی سخته‌میترسم  بعد یه مدت کلافه بشه

اخلاقش خوبه تحمل هم‌میکنه ولی خب پزشکی سخته‌میترسم بعد یه مدت کلافه بشه

منم این ترسا رو داشتم ولی وقتی پیش رفتیم دیدم همراهمه حتی کنارش کنکور دادم

پزشکی سخته ولی تو دوره تحصیل فشار کنکور روت نیست میشه طی ترم کم کم خوند و جمعش کرد

ان شاءالله برای شمام همین باشه