2777
2789
عنوان

جدایی و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که هنوز دو دلی پس چرا اونقدر سریع تصمیم گرفتی کاش زمان میدادی معلومه خیلی عجول هستید و بی فکر

تصمیم گرفتم چون اونقدر بی حرمتی بین خانواده ها شده که امید به برگشت ندارم و مخصوصا وقتی که شوهرم بهم گفت نمیخوامت

و تو این یک و ماه نیم کاری نکرده که من امید داشته باشم 

خیلی دوران سختیه درکت میکنم

اما جون خودتو نجات بدی خیلی بهتره تا اینکه با عذاب زندگی کنی

منم بارها تا مرحله جدایی رفتم ولی نخواستم مهریمو ببخشم و برگشتم و دیگه توان رفتن دادگاه و قاضی و وکیل رو ندارم 

بریدم فقط از خدا می‌خوام شوهرمو خودش از زندگیم سایشو کم کنه ای کاش میشد

خدایا شکرت🤍
این چه حرفیه حتما سنت ۵۰ به بالاس ک تفکرت اینه

نه 35 سالمه...وقتی به چشم میبینم زنه برام تعریف کرد خود من هنوز طلاق نگرفته یکی گفت بیا صیغم شو دیگه معلومه...شما رویایی فکر میکنی زن مطلقه راحته کارش اما در واقعیت همین اتفاقا معمولا میفته...

بعضی وقتا طلاق بهتره ،خب وقتی شوهرت دوستت نداره بزور تو خونه بمونی چی بشه

تو یه خونه نیستیم اصلا سه ساله ندیدمش سر خونه زندگیم نرفتم که دعوا شد و دیگه ندیدمش شما طلاق بگیر ما خودمون برنامه داریم برای طلاق

من واقعا درک نمیکنم این زنا رو توی طلاق چی هست همه حق طلاق بده من راحت بشم...بخدا تهش اینه بفهمن مطل ...

از بعضی زندگی ها که خلاص بشی بعدش میشه برات بهشت 

درک نمیکنی من خودم مهریه ام رو بخشیدم یک سال دارم میرم میام فقط حاضرم دنیا رو بدم مهر طلاق بخوره تو شناسنامم

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤