2777
2789
عنوان

دلم مثل چی گرفته صبحع از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 59 پست
نه امروز گفتم چی از خانوادت گرفتم تا حالا ک اینقدر از خانواده من توقع داری؟؟؟؟؟؟ چیکار کردن؟؟؟ میگ خ ...

خب شما هم عادی رفتار کن...بیخیال باش..ببخشیدا.طرف هنوز شعور خانواده تشکیل دادن نداشته انگار...بابای من بابای تو چیه آخه....بسه دیگه...از یجایی به بعد مرد باید بزرگ شه....بفهمه مرد یه زندگیه.خیلی بچس شوهرت انگار

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
بگو.اگه قرار بود اینقدر از بابام کمک بگیرم مجرد میموندم.کیف دنیا میکردم.نه یه بچه دیگه آویزون بابام ...

این فقط ی نمونش بود هااا

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب شما هم عادی رفتار کن...بیخیال باش..ببخشیدا.طرف هنوز شعور خانواده تشکیل دادن نداشته انگار...بابای ...

احمقه 

خانوادش همیننن اینقدر زرنگن سیاست مدار 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
گلی خانم مشکل من همینه خیلیییییی عزت نفس پایینی داره انگار عقده داره فقط میخواد ی جوری بکوبه به زمین ...

اخرش متوجه نشدم.چرا اکثر معلم ها شوهرهای اینطوری دارن

اخرش متوجه نشدم.چرا اکثر معلم ها شوهرهای اینطوری دارن

تازه امسال قبول شدم 

منظورم اینه ی جوری سعی می‌کنه غیر مستقیم نزاره پیشرفت کنم 

ی نمونه ساده خودش عینک دودی داره 

تو بازار بودیم گفتم منم بخرم گفت نه تو چرا میخری 

م

گلی خانم مشکل من همینه خیلیییییی عزت نفس پایینی داره انگار عقده داره فقط میخواد ی جوری بکوبه به زمین ...

شوهر من کارت سوختش گم شد 

یک سال کارت سوخت نداشت

من جنگ میکردم که آزاد نزن از بابام بگیر

بهش برمیخورد میگفت واسه بیست سی تومن دهن وا کنم

ول کن بابا حوصله داری

درحالی که بابام بارها کارت سوختو به شوهرم میگفت ، شوهرم میگفت نیاز ندارم

شوهر من کارت سوختش گم شد یک سال کارت سوخت نداشتمن جنگ میکردم که آزاد نزن از بابام بگیربهش برمیخورد م ...

من اینطوری دوست دارم 

بازم بگیره اشکال ندارع ولی وظیفه بدونه اشکال دارع

تازه امسال قبول شدم منظورم اینه ی جوری سعی می‌کنه غیر مستقیم نزاره پیشرفت کنم ی نمونه ساده خودش عینک ...

وا....یعنی چی......یعنی یه عینک دودی پیشرفت می‌دونه.......درآمدش پایین تر از درامدته؟

وا....یعنی چی......یعنی یه عینک دودی پیشرفت می‌دونه.......درآمدش پایین تر از درامدته؟

اره

من اینطوری دوست دارم بازم بگیره اشکال ندارع ولی وظیفه بدونه اشکال دارع

طلبکاره از عالم و آدم

شوهرمن حتی از پدرشم چیزی قبول نمیکنه

درحالی که پدرشوهرم واسه ۶ تا بچه هاش خونه خریده ماشین خریده اما شوهر من سر خم‌نمیکنه 

میگه نمیخوام 

طلبکاره از عالم و آدمشوهرمن حتی از پدرشم چیزی قبول نمیکنهدرحالی که پدرشوهرم واسه ۶ تا بچه هاش خونه خ ...

اره 

چی بگم عزیزم 

چون بابای من پولدارتره بابای خودش چیزی نداره.میگه بابات ۱میلیارد ماشین خریده نداره ۱۰۰ تومن واسه ما ...

خانوادش اگه داشتن هم فرقی نمیکرد ما خونه خریدنی پول کم داشتیم بهشون گفتیمکمکمون کنین بهم گفت برو از بابات اینا بگیر بعد یه زمین داشتن رفت زد به اسم برادرشوهرم 

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔